Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν να βάλουν μυαλό


Από το Μυστήριο
Φαίνεται ότι κάποιοι στη ΝΔ θέλουν ντε και καλά να μετατρέψουν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση με το ΣΥΡΙΖΑ, στο απόλυτο ντέρμπι.
Δεν θέλουν να διατηρηθεί η ούτως ή άλλως αναιμική δημοσκοπική διαφορά των 6-10%, αλλά να φθάσει η διαφορά στα όρια του στατιστικού λάθους.
Ίσως να το έχουν παίξει στο στοίχημα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Έτσι, σχεδόν καθημερινά φροντίζουν με τις ιδεοληπτικές δηλώσεις τους να τρομοκρατήσουν την κοινωνία. Βάλλοντας εναντίον όλων των επαγγελματικών ομάδων, ευαγγελιζόμενοι την "απελευθέρωση".
Ομνύουν υπέρ της "απελευθέρωσης" δίχως να διαθέτουν ούτε ένα πειστικό και εφαρμόσιμο επιχείρημα, λες και πρόκειται για απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό (εννοείται ότι στο Σχέδιο Ανάν δεν είχαν δείξει τέτοια ζέση υπέρ το ΟΧΙ...).
Κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν εκείνους τους μετριοπαθείς κεντροδεξιούς και δεξιούς που για πολλούς λόγους παραμένουν ακόμη αποστασιοποιημένοι, ότι οι νεοφιλελεύθερες πρακτικές που εφαρμόστηκαν την περίοδο 2012-14 με τεράστια αποτυχία και κοινωνικό κόστος, θα επαναληφθούν με την ίδια ένταση και φανατισμό. Συγχρόνως δε, πληγώνουν όσους παρέμειναν πιστοί.
Και έτσι καταφέρνουν να εξισώνονται με τους σταλινικούς του ΣΥΡΙΖΑ για τις ιδεοληψίες που τους διακατέχουν.
Ας τους πει κάποιος ότι διώχνοντας όλες τις επαγγελματικές ομάδες, ήτοι τους επαγγελματίες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της παράταξης από την ίδρυσή της, ακόμη και αν κερδίσουν, δεν θα μπορέσουν ποτέ να κυβερνήσουν και θα πέσουν με πέταγο.
Απλά πράγματα.
Καλή Χρονιά.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ