Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Λίγο πριν την έκρηξη


Από το Μυστήριο
Μέρα μεσημέρι δολοφόνοι μπαχαλάκηδες επιτίθενται σε φοιτητές στο Παιδαγωγικό με τσεκούρια, ρόπαλα, μαχαίρια.
Χτυπούν αλύπητα, τα σπάνε και φεύγουν προς το αλσύλλιο - ορμητήριο στη Ναυαρίνου.
Στα 50 μέτρα βρίσκεται κλούβα των ΜΑΤ για να προστατέψει τα δύσμοιρα γραφεία της Πασοκάρας.
Καμία αντίδραση από τα ΜΑΤ. Μόνο τα τυπικά. Πετούν τα δακρυγόνα τους και έχουν επιτελέσει το έργο τους...
Για σύλληψη ούτε λόγος. Τους το έχουν απαγορεύσει δια ροπάλου, οπότε δεν είναι εποχή για ήρωες. Και εντάξει η πολιτική ηγεσία να θέλει να προστατέψει τα παιδιά και τα ανήψια φίλων και γνωστών, αυτοί οι ανώτεροι αξιωματικοί όμως της ΕΛ.ΑΣ. δεν ντρέπονται καθόλου που αφήνουν τους άντρες τους να ξεφτυλίζονται από μπαχαλάκηδες από κάθε γωνία της γης και να τίθεται η ζωή τους σε κίνδυνο;
Γιατί η Αθήνα αποτελεί πια ταξιδιωτικό προορισμό για κάθε κωλοπαίδι της οικουμένης που θέλει να σπάσει και λεηλατήσει ανενόχλητο. Από κοντά και στρατολογημένοι λαθρομετανάστες που εκπαιδεύονται στο αντάρτικο και βγάζουν τα απωθημένα τους.
Βράδυ, παρά βράδυ καίγονται ΙΧ, τρόλεϊ, οι μολώτοφ πάνε σύννεφο και ουδενός ιδρώνει το αυτί. Ουδείς τολμά να παραδεχθεί το αυτονόητο:
Ότι δηλαδή η δυναμική που έχει αποκτήσει το αντάρτικο πόλεως, η εκπαίδευση και ο οπλισμός των αναρχικών, κυρίως όμως η ανομία και η ανοχή σε ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές καθιστούν την περιοχή των Εξαρχείων πυριτιδαποθήκη, έτοιμη προς ανάφλεξη ανά πάσα στιγμή.    
ΥΓ. Οι μόνοι που μπορούν (και κυρίως έχουν το ελεύθερο) να δώσουν μαθήματα τρεξίματος στα μπάχαλα είναι τα ΚΚΕ. Στα ίσια, οι μπαχαλάκηδες ακόμη τρέχουν στην κατηφόρα προς Εξάρχεια...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ