Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ: Τα καψώνια του Παππά και ο μεγάλος νικητής των αδειών


Τα καψώνια του Παππά και ο μεγάλος νικητής των αδειών
(Πηγή : http://www.koolnews.gr)
8 επίδοξοι καναλάρχες, 1 βράδυ κλεισμένοι στον ουλαμό του Νίκου Παππά. Πώς πέρασαν το 24ωρο τους και τι συνέβη στο τέλος της διαδικασίας; Το koolnews έχει τις απαντήσεις.

08:05 Οι 8 επίδοξοι καναλάρχες αφού έβαλαν τις στολές παραλλαγής μπήκαν στον ουλαμό όπου τους υποδέχτηκε ο ταξίαρχος Παππάς. Ο ταξίαρχος έριξε 3 «φ» στον Μαρινάκη επειδή ήταν ακομβίωτος, δυο μέρες κράτηση στον Σαββίδη (γιατί έριχνε σαϊτες στον Μαρινάκη) και 18 «φ» στον Καλογρίτσα (για ξεκάρφωμα).
08:30 Ο επιλοχίας Βερύκιος, ο οποίος ήρθε με την αποστολή του Alpha ως βετεράνος πολέμου (μάτωσε στο μέτωπο του Παπανώτα) για να βάλει μια τάξη στο χάος, μοίρασε στους ψάρακλες τις υπηρεσίες πριν τους βγάλει για γόπινγκ έξω απ’ το σπίτι του Σταύρου Λαμπριάκου.
09:00 Ο Μαρινάκης με εντολή του Καρανίκα ο οποίος πέρασε απ’ το κτίριο για να μάθει σε ποιο κανάλι θα βλέπει του χρόνου Μενεγάκη, πήγε για αγγαρεία στα μαγειρεία.
09:15 Οι καναλάρχες πατώντας σε αναμμένα κάρβουνα που ‘χε φέρει ο Καμμένος για το μπάρμπεκιου του, έφτασαν στα μαγειρεία για να πάρουν το πρωινό τους, όμως βρήκαν 8 άδεια πιάτα. Ο Μαρινάκης που ήταν ήδη εκεί τους είπε ότι δεν ήξερε τι συνέβη, αλλά άκουσε από κάτι γείτονες ότι ένα γιγαντιαίο ρακούν μπήκε στα μαγειρεία και έφαγε και τις 8 μερίδες και έφυγε παίρνοντας 3 σόδες και τον Πουλίδο (με 17 εκατομμύρια). Τελικά ο μόνος που κατάφερε να τσιμπήσει κάτι ήταν ο Κυριακού (έφαγε τον Μάικ τον Φασολάκη με πατάτες και φετούλα).
10:00 Πριν μπουν στον στίβο μάχης για παλέψουν με 2 ανακόντα και να κάνουν λεύκανση στον ξάδερφο του Σήφη του Κροκόδειλου (όχι στα δόντια), ο Καλογρίτσας ο οποίος έφτασε με 40 λεπτά καθυστέρηση, έκανε ένσταση κατά της συμμετοχής του Star, ζητώντας από τον Κάρολο Αλκαλάι να βγάλει μια σέντρα απ’ τα δεξιά για να αποδείξει ότι δεν είναι ο Λουκάς Βύντρα.
11:30 Κλεισμένοι σε ένα φυλάκιο στην Καλλιθέα (ιδιοκτησίας Σταθάκη) για να προστατευτούν από τις αδέσποτες του Λουκά Αλκαλάι οι υποψήφιοι έκατσαν γύρω απ’ το τζάκι για να ακούσουν απ’ τον Στρατηγό Φλαμπουράρη ιστορίες από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας στην οποία έτρεψε σε φυγή τον Ξέρξη κάνοντας άλμα επί κοντώ με το καλαμάκι του φραπέ του για να πετάξει (σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1) μολότοφ μαζί με τους ιπτάμενους αναρχικούς στα πλοία των Περσών.      
13:53 39 φραπέδες αργότερα ο Παππάς σήμανε γενικό συναγερμό ζητώντας από τους 8 να ετοιμαστούν για σχοινάκια. Η φωτιά που άναψε όταν ο Σαββίδης του απάντησε «Γεια σου Παππά, Παππά, ζργπδφτ (ακατάληπτο) την αριστερά» έσβησε με την καίρια παρέμβαση του Κιμπαρόπουλου ο οποίος βγήκε μπροστά για να ρωτήσει: «Είστε έ-τοι-μοοοοοοοοοοοοοοοοοι;».
14:14 Ο Καλογρίτσας έστειλε 5 sms για να ψηφίσει Νόαινα, όμως δεν καταμετρήθηκαν γιατί έφτασαν με 40 λεπτά καθυστέρηση. Πριν μπουν στο πειραγμένο C-130 (του άλλαξε εξάτμιση ο Ιάσονας Σχινας Παπαδόπουλος για να μαρσάρει στην ανηφόρα) με προορισμό τη Συρία, για να βρουν την ομάδα απ’ την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο Αλ Τζάχερ, ο Κυριακόπουλος πάτησε το κουμπί έκτακτης ανάγκης ζητώντας ξεκούραση.
15:45 Ο ταξίαρχος Παππάς τους έδωσε 12 ολόκληρα λεπτά για να κοιμηθούν και επειδή τα ράντζα για πρακτικούς λόγους δεν βόλευαν όλους τους υποψήφιους τους έστειλε με το F16 του Καμμένου σε ένα ράντσο 17 στρεμμάτων στην Αριζόνα για να πάρουν ένα μπούρμπουλο με την άνεσή τους και βοσκήσουν στους αγρούς μπας και ξεχάσουν το μεσημεριανό.
17:40 Ο Πάνος Καμμένος έκανε μια μικρή παράκαμψη για να ρίξει τον Καλογρίτσα στο σπίτι του Ερντογάν με αλεξίπτωτο που είχε 50% πιθανότητες να μην ανοίξει και άλλες 50% να είναι χαλασμένο και στη συνέχεια έφερε τους 8 αναλώσιμους πίσω στη βάση τους για να κάνουν «Καλλιοπη» με τα νύχια σε ένα χοιροστάσιο στη Βάρη, όση ώρα εκείνος θα δοκίμαζε τους χοίρους στη γάστρα με γλασαρισμένα φρούτα.
19:22 Ο Παππάς ανακοίνωσε στους επίδοξους καναλάρχες ότι επειδή βιαζόταν να πάει σπίτι να δει «Μπρούσκο» δημοπράτησε τις άδειες και έδωσε τις 3 στην ΕΡΤ (ΕΡΤ4, ΕΡΤ5, ΕΡΤ6) και την τέταρτη στο Καβάλα Tv για να βλέπει η θειά του η Μαριγώ το «σύμπλεγμα της αράχνης».
22:12 Για να μη φύγουν με άδεια χέρια οι 8 ο Παππάς τους ανακοίνωσε ότι αν έχουν κέφι και χρόνο μπορούν να δημοπρατήσουν και τις καλοκαιρινές τους άδειες τώρα που γυρίζει. Πριν προλάβουν να απαντήσουν οι άλλοι, ο Καλογρίτσας πετάχτηκε και έδωσε 18 εκατομμύρια για την άδεια Ιουλίου. Ο Μαρινάκης που σκέφτηκε ότι αν δεν φύγει θα αναγκαστεί να βλέπει στις προπονήσεις τον Ιντέγιε έδωσε 25. Ο Αλκαλάι ανέβασε την προσφορά στα 44 (το νούμερο στη φανέλα του Μίτου) για να απαντήσει ο Σαββίδης με 70 (αρκεί να πάρει ο Παππάς και τον Κλάους). Ο Καλογρίτσας έκανε ρελάνς με 199 για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Ακολούθησε σιγή. Αφού κανείς δεν έκανε καλύτερη προσφορά ο ιδρωμένος ταξίαρχος Παππάς αναγκάστηκε να δώσει την άδεια στον Καλογρίτσα, ο οποίος του την έδωσε πίσω (οι μ@λ@κίες επιστρέφονται).
23:55 Ο διαγωνισμός κηρύχθηκε παράνομος, απεχθής και επονείδιστος μετά από πρωτοσέλιδο της «Αυγής» ότι ο Καλογρίτσας στους Βαλκανικούς αγώνες του 1911 είχε πιει χυμό από παντζάρια (Red Bull) και είχε πιαστεί ντοπαρισμένος στο παγράτιο.