Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ελπίς Ανθρωπότητος Χίλαρυ - Όλεθρος Τραμπ


Από τον VF
Λίγες ακριβώς ημέρες μετά τα wikileaks για την Χίλαρυ βγαίνουν αίφνης και δημοσκοπήσεις όπου από 5 με 7 μείον .. κερδίζει άνετα με πλέον των 6% μονάδων, αυτά περί στημένων.
Εις ό,τι αφορά δε τις δραστηριότητες της κιουρίας, ας επικεντρωθούμε στην ψωροκώσταινα : εκεί τζόγαρε ο γαμπρούλης της Marc Mezvinsky, ενας εβαιοαμερικάνος γόνος μελών του Κογκρέσου o μπαμπάς της Άιοβα η μαμά της Πενσυλβάνια, του οποίου ο daddy έχει κατηγορηθεί πολλάκις για εύκολο πλουτισμό, φορολογικά σκάνδαλα ακόμη και με Νιγηριανούς(!), και εν τέλει του αφηρέθη η έδρα (ευσχήμως εξηναγκάσθη σε παραίτηση λίγο πριν τας εκλογάς και φυσικά η επανυποψηφιότητά του) όταν τον μπαγλάρωσαν συγγενείς του για απάτη 10 εκατομμυρίων ντόλαρς.
Στον τζόγο αυτό η μανδάμ Χίλαρυ συμμετείχε ενεργώς και εκτός των καθηκόντων απαιτώντας να δει διαβαθμισμένες αλληλογραφίες να ομιλεί με εμπλεκομένους κοκ. Ο τζόγος ήτο ότι η Ελλάς θα τα κατάφερνε, αλλά μη χαίρεσθε, με απολύσεις βαρύτατη φορολογία, πολλή χειρότερη(!) από ό,τι η σημερινή κλπ κλπ. Δεν αναφέρομαι σε σχέσεις της με Άραβες κοκ, ανοίξτε τα μάτια και δείτε ποιούς και τι υπέθαλπε. Θα γράψω μόνον τούτο: ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 9 ΣΤΙΣ 10 ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΧΙΛΑΡΥ.
Τώρα αν οι γνωστοί Αμερικάνοι αυτομολήσαντες του Πούτιν βοήθησαν τον Τραμπα ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ, σε απλή πολιτική διάλεκτο. Επίσης η προσέγγιση ενός businessman Τραμπ με την Ρωσσία του γνωστού Πούτιν μόνον καλό θα προσφέρει στην περιοχή και στην ανθρωπότητα.
Ήδη η συνεργασία δειλά δειλά αχνοφαίνεται, προβληματικώς, στην Συρία με αποτέλεσμα το επιτελείο της μανδάμ Χίλαρυ να είναι "εμφανώς εκνευρισμένο", αφού οι ανωτέρω χορηγοί εκνευρίζονται...
Μυαλοπωλείον τέλος, είπαμε η πολιτική εκτός από τέχνη συμβολισμών είναι η τέχνη των αποσυμβολισμών, μέχρι να ευρεθεί η αλήθεια και εξ αυτής το συμφέρον ΣΟΥ. Τα λοιπά ως συνήθως θα είπω ότι είναι για να περνάει η ώρα, να γουστάρει καμμιά γκομενίτσα ή να κάνουμε portfolio ως διαδικτυακά icons μέχρι να μετακληθούμε, και ακόμη χειρότερα για όλους, να κληθούμε να διαχειρισθούμε κάποτε τέτοιες καταστάσεις με τέτοια αφασία/αφρονία.
Σας θυμίζουν κάτι όλα τούτα;
VF