Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Προσοχή: Αγνοούνται 14 ασυνόδευτα πλοία με λουκουμόσκονη!


Προσοχή: Αγνοούνται 14 ασυνόδευτα πλοία με λουκουμόσκονη!
Γιάννης Αυλακιώτης
(Πηγή : http://www.sdna.gr)
ποιοι πονηροί φίλοι μου με αφορμή την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για το στοιχειωμένο Noor1 βιάστηκαν να πουν και να γράψουν ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Χθες διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Στα ενημερωτικά portal δημοσιεύθηκε μια είδηση που αποδεικνύει ότι το φαινόμενο της Noorίτιδας έχει αποκτήσει διαστάσεις μεγαλύτερες και απ’ το Pokemon Go: «Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 14 πλοία του τουρκικού στόλου αγνοούνται τις τελευταίες ημέρες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα σύμφωνα με δημοσίευμα των Times». 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στα αμπάρια των πλοίων κατάφερε να παρεισφρήσει μεγαλοποσότητα λουκουμόσκονης, η οποία ήταν σαν τα γεμιστά χωρίς κιμά. Ορφανή.
Η αυτοδιαχειριζόμενη σκόνη, με αστραπιαίες κινήσεις που θύμισαν Ατζαγκούν σε τετ α τετ με τον Μανιάτη, κατάφερε να πάρει τον έλεγχο των καραβιών για να τα οδηγήσει παρά τη θέλησή τους στο λιμάνι της απαγωγής (Πουλίδο likes this). Εκεί άρχισαν οι περιπέτειες. 
Ακολούθησε το SDNA στο Facebook και ενημερώσου πρώτα από όλους!
Από τις αναθυμιάσεις, τα καράβια έκαναν κεφάλι και αντί για το Κουσάντασι βγήκαν στο λιμάνι του Πειραιά και άρχισαν να κυνηγάνε τον Πίκατσου και τον Τζίμι τον Ντουρμάζ (πήρε πέναλτι στο 36’).  Η συνέχεια ήταν εξίσου δραματική: «Tα 14 “αγνοούμενα” πλοία ήταν σε ενεργό υπηρεσία είτε στο Αιγαίο είτε στη μαύρη Θάλασσα την Παρασκευή. Ωστόσο, δεν γύρισαν πίσω στα λιμάνια τους, παρότι είναι πολύ πιθανό να μπορούν να εντοπιστούν από τα ραντάρ ή από δορυφόρο». Δεν γύρισαν γιατί είχε πάρει το πηδάλιο απ’ τον Τζακ Σπάροου η έξυπνη σκόνη και τα πλοία απ’ την ντάγκλα έκοβαν οκτάριαστο Αιγαίο, όπως ο Μπόατενγκ στην ντρίπλα του Μέσι.
Επίσης ο δορυφόρος που θα μπορούσε να τα εντοπίσει το προηγούμενο βράδυ αυτοκαταστράφηκε μερακλωμένος, την ώρα που άκουγε το δεύτερο ρεφρέν απ’ το «Σκόνη και θρύψαλα» του Στέφανου Κορκολή: «Ήταν καλό παιδί δεν είχε δώσει δικαιώματα» δήλωσαν σοκαρισμένοι οι γειτονικοί δορυφόροι.  
Να σημειωθεί ότι λίγο πριν μείνει ορφανή μεσοπέλαγα η σκόνη είχε τον τελευταίο διάλογο με τη μητέρα της: - Μάνα θα πάω στα καράβια – Δυο τόνους πάρε.
Από εδώ και πέρα φίλοι μου το ρεπορτάζ άρχισε να μπάζει: «Μάλιστα, εικάζεται ότι κάποια από αυτά ή και όλα κατευθύνονται προς ελληνικά λιμάνια προκειμένου οι ναύτες που τα αποτελούν να ζητήσουν άσυλο από τις ελληνικές Αρχές». Η εικασία δεν έχει την παραμικρή βάση γιατί τα πλοία δεν είχαν ναύτες μέσα (ήταν αλλεργικοί στη σκόνη και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια), ούτε κατεταναίους. Ήταν σαν τον «Κιτ» στον «Ιππότη της ασφάλτου». 
Χάρη στην αναπτυγμένη τους νοημοσύνη μπορούσαν να κάνουν τα πάντα μόνα τους (μέχρι και ελληνικό καφέ με 5 μπουρμπουλήθρες έψηναν). Τους έδινε οδηγίες η λουκουμόσκονη απ’ το γουόκι τόκι και αυτά ακολουθούσαν. Γιατί όπως όλοι ξέρουν, η δικαιοσύνη και η οδήγηση στα πλοία με τη σκόνη είναι πάντα τυφλή. 
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο κίνδυνος δεν έχει ακόμα εκλείψει. Η νέα υπηρεσία των καραβιών (μεταφέρουν ασυνόδευτα δέματα όπως τα ράδιο-ταξί) ετοιμάζεται να περάσει και στα ελικόπτερα: «Η τουρκική κυβέρνηση αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο πάνω στο θέμα, αλλά κυβερνητική πηγή αρκέστηκε να δηλώσει σε εφημερίδα: “Εκτιμάμε ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι θύλακες που ίσως προσπαθήσουν να καταλάβουν ελικόπτερα”».
Λουκουμόσκονη είναι αυτή όπου θέλει πάει. 
Εδώ κατάφερε να τρυπώσει σε 14 πλοία δεν θα καταφέρει να μπει σε 5-6 ελικόπτερα; Γι’ αυτό φίλοι μου αν δείτε κάνα ασυνόδευτο ψεκαστικό να κόβει βόλτες πάνω από το σπίτι σας και ξαφνικά αρχίσει να σας ραντίζει με σκόνη, για το δικό σας καλό θυμηθείτε: Μην την πιείτε, λουστείτε.