Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η Χρυσή Αυγή γιατί σιωπά για το μεταναστευτικό;



Από το Μυστήριο
Σε καθημερινή βάση χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια, προστιθέμενοι στους χιλιάδες άλλους που είναι πια εγκλωβισμένοι στην χώρα μας μετά τον κλείσιμο των συνόρων.
Η Κυβέρνηση αποδεικνύεται - και σε αυτό - ανίκανη και ανεπαρκής να διαχειριστεί το ζήτημα και σχεδιάζει να τους διανείμει σε κάθε ελεύθερο χώρο και ραχούλα.
Οι χιλιάδες αυτοί πρόσφυγες και λαθρομετανάστες δεν έχουν καμία σχέση με τον ευρωπαϊκό και χριστιανικό πολιτισμό και αξίες, ούσα η πολύ μεγάλη πλειοψηφία αυτών αναλφάβητοι μουσουλμάνοι.
Οι τοπικές κοινωνίες είναι ανάστατες και εξεγείρονται, καθώς καλούνται να τους δεχθούν, χωρίς ουδέποτε να ερωτηθούν. 
Η Κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από τις αντιδράσεις ακόμη και δικών της ψηφοφόρων, προερχόμενων κυρίως από το μικροαστικό και ξενοφοβικό ΠΑΣΟΚ. 
Το προσφυγικό - μεταναστευτικό εξελίσσεται σε μείζον εθνικό ζήτημα, δίνοντας την ευκαιρία στα κόμματα της αντιπολίτευσης να ξιφουλκήσουν κατά της Κυβέρνησης.
Κι όμως, η άλλοτε λαλίστατη και όχι μόνο... Χρυσή Αυγή μιλιά επί της ουσίας δεν έχει βγάλει για τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν εκατοντάδες χιλιάδες αλλοεθνείς και αλλόθρησκοι στην Ελλάδα με τον κίνδυνο να αλλοιωθεί η εθνική μας ταυτότητα να είναι πιο σοβαρός παρά ποτέ.
Μιλιά επί της ουσίας δεν έχει βγάλει που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φτιάξει hot spots σε κάθε κωμόπολη της Βορείου Ελλάδος.
Μιλιά δεν έχει βγάλει για το οικονομικό κόστος στέγασης και σίτισης αυτών των ανθρώπων, τη στιγμή που το 30% των Ελλήνων είναι κάτω ή πολύ κοντά στο όριο φτώχειας.
Μιλιά δεν έχει βγάλει εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής. Καμία αντίδραση.
Κάποιοι κακοπροαίρετοι και κακεντρεχείς ισχυρίζονται ότι η εκκωφαντική αυτή αφωνία και απραξία των Χρυσαυγιτών οφείλεται στις δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει η ηγετική ομάδα των νεοναζιστών. Οι οποίοι κινδυνεύουν να μετρήσουν πολλά χρόνια κάθειρξης στην πλάτη τους.
Αυτοί οι κακοπροαίρετοι και κακεντρεχείς ισχυρίζονται λοιπόν, ότι ενόψει της ετυμηγορίας του δικαστηρίου η ηγετική ομάδα έχει επιβάλει σιωπητήριο και χαμήλωμα των τόνων. 
Κάποιοι δε πραγματικά παλιάνθρωποι ισχυρίζονται ότι η στάση αυτή της Χ.Α. αποτελεί προϊόν συνδιαλλαγής με την εξουσία, ώστε να πέσουν στα μαλακά οι κατηγορούμενοι.
Ότι δηλαδή κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν βρει με τους Χρυσαυγίτες και συμφώνησαν να μην ενοχλούν οι δε τους μεν και ο κόπος των δε θα ανταμειφθεί.
Αδυνατώ να το πιστέψω...  
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ