Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Θα αγκαλιάσει με θέρμη την "επανάσταση"


Από τον Betmixer
Γεια σου φίλε.
Προτού περάσω στο κυρίως θέμα, οφείλω να καταθέσω την άποψη, πως κανένα Grexit δε θα πραγματοποιηθεί, πως η λογική του παραλόγου θα καταπέσει και πως η κανονικότητα (σχετική, ok, βαλκανική, σχεδόν σε κανένα δεν αρέσει) στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει.
Αποτελεί κανόνα και όχι εξαίρεση από τον κανόνα, η φαιδρότητα της αναστολής του Κυπέλλου, επειδή οι χούλιγκαν τα έσπασαν στον αλησμόνητο ημιτελικό.
Πονάει πόδι – κόβει κεφάλι και μία απολύτως μηδενιστική λογική, σε μία ακόμα επικίνδυνη (κομψά το γράφω) παρενέργεια της 2ης φοράς αριστερά.
Αν «αντέξει» η εμμονή, αν μας πετάξουν έξω από τις διεθνείς διοργανώσεις, τότε ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Μαζί με τον μονάρχη Ολυμπιακό, η καταστροφή θα απλωθεί σε όλες τις ομάδες και το όποιο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, δε θα το βλέπει κανείς (πλην ίσως των στρατών) και δε θα το βλέπει κανείς, γιατί δε θα έχει καμία αξία να το βλέπει και επειδή δεν υπάρχει ούτε χρήμα, ούτε σχέδιο, ούτε τίποτα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο το εάν και πότε (μήπως ποτέ;), θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι.
Αποτελεί πάγια και διαχρονική μου πεποίθηση, πως οι μεγαλύτερες στιγμές για έναν ελληνικό ποδοσφαιρικό σύλλογο, δεν έρχονται μέσα από τους εγχώριους ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ τίτλους, έρχονται μέσα από τη συμμετοχή στις ΣΟΒΑΡΕΣ ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από τις μεγάλες προκρίσεις (δεν είναι δα και λίγες) που ενδεχομένως θα μπορέσει να πετύχει.
Σε περίπτωση δε που γίνει το απευκταίο, τότε μπορούμε να «ξεχαρμανιάζουμε», να «σβήνουμε τη δίψα», μέσω διεξαγωγής φιλικών αναμετρήσεων σε εθνικό (υπάρχει και η ομάδα που πήρε ένα EURO) αλλά και συλλογικό επίπεδο με τη Βόρειο Κορέα. Είμαι άλλωστε βέβαιος πως η δημοκρατική της ηγεσία, θα αγκαλιάσει με θέρμη την ελληνική αριστερή «επανάσταση»…
Υ.Γ. www.Betmixers.net : Το αθλητικό στοίχημα, μέσα από τη λογική της ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ…
BETMIXER