Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ο "σανός" είναι πια εθνικά επικίνδυνος


Από το Μυστήριο
Είναι "συγκινητικά" αφελής και ενοχική η προσπάθεια πλείστων όσων εξυπνάκηδων, ευαισθητούληδων, ανόητων, ανίδεων, συμπλεγματικών ιδεόληπτων, αλλά και προβοκατόρων να πείσουν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών ουδεμία σχέση έχουν με το προσφυγικό.
Από κοντά και τα γνωστά "ευαίσθητα" ΜΜΕ που πουλούν ευαισθησία όλο αυτόν τον καιρό με "δράσεις" με το αζημίωτο, μέσω των ελεγχόμενων ΜΚΟ.
Δηλαδή είναι προφανώς σύμπτωση ότι σε διάστημα τεσσάρων μηνών έλαβαν χώρα πολύνεκρες επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες, ήτοι την αυτή περίοδο που εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι διέσχισαν τα αφύλακτα ελληνικά σύνορα για να κατακλύσουν την κεντρική Ευρώπη.
Είναι προφανώς σύμπτωση ότι η πλειοψηφία των δραστών εισήλθε στην Ευρώπη μέσω των ελληνικών νησιών.
Πράγματι σύμπτωση θα 'ναι, μια και οι απόψεις νεοφιλελεύθερων, αριστερών και ακροαριστερών συμπίπτουν, αν και ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες. Ανοιχτά σύνορα, ανεμπόδιστη διέλευση μεταναστών, πολυπολιτισμικότητα, κατάργηση εθνικών κρατών.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποιες - πολλές - δεκάδες χιλιάδες μας έχουν μείνει αμανάτι, όντας εγκλωβισμένοι σε μία χώρα που δεν θέλουν να μείνουν και ζώντας σε άθλιες συνθήκες χωρίς μέλλον. Γεννούν αυτές οι συνθήκες τζιχαντιστές; Α,πα, πα. Το αποκλείω...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ