Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Αποκαλυπτικός Μ. Βουλαρίνος: Οι 4 συνωμοσίες εναντίον του Αλέξη!


Αποκάλυψη: Οι 4 συνωμοσίες εναντίον του Αλέξη!
ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ
(Πηγή : http://www.athensvoice.gr/)
Ακούω και διαβάζω ότι ο συντάκτης του ρεπορτάζ που αποκάλυπτε τον βρώμικο ρόλο της Γκουγκλ είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες δημοσιογράφους-πυλωρούς οι οποίοι κατηγορούνται για εκβιασμούς και άλλα ανήκουστα για δημοσιογράφους-πυλωρούς.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι του συστήματος κυνηγούν όποιον με θάρρος στέκεται απέναντί τους. Τα ίδια έκαναν και με τον Γιώργο τον Κοσκωτά παλιά, τα ίδια κάνουν και τώρα. Στόχος πάντα ο ίδιος: να φοβηθούν οι δυνάμεις της Αλλαγής και του Σοσιαλισμού. Αλλά εγώ δεν θα δειλιάσω και σαν τον διωκόμενο συνάδελφο που απολαύσαμε σε παλιές φωτογραφίες να χαριεντίζεται με τον πρωθυπουργό μας, θα αποκαλύψω όλες τις συνωμοσίες σε βάρος του κουρηπρόβλητου Αλέξη Φούιτ και της Εθνοσωτήριου κυβερνήσεώς του.
Η συνωμοσία της Γκουγκλ
Όσα γράφονται στο ρεπορτάζ που ανέβασε το left το gr (και μετά κατέβασε γιατί μας πιάσανε) είναι μόνο ένα μέρος τoυ ύπουλου σχεδίου της Γκουγκλ. Το «πείραγμα» της μηχανής αναζήτησης ώστε να μη βγαίνουν πρώτα στις αναζητήσεις το avgi.gr ή το alithiatoukouri.gr ή το klaniestoulaki.org ή άλλα σοσιαλιστικά σάιτ ήταν μόνο η αρχή.Το τελικό χτύπημα θα δίνονταν με την πλήρη κατάργηση της υπηρεσίας Google Translate έτσι ώστε ο Έλληνας πρωθυπουργός να μην έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τίποτα από όσα συμβαίνουν στον πλανήτη και γράφονται στον ξένο τύπο. Κάποιοι ανόητοι ισχυρίζονται πως έτσι κι αλλιώς ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ενημερωθεί για τον πλανήτη και τον ξένο τύπο καθώς πέρα από πλήρη άγνοια οποιασδήποτε ξένης γλώσσας (πλην αυτής των κομματικών διαδρόμων) δεν έχει τη δυνατότητα ούτε το Google το Translate να χειριστεί, αλλά αυτά ανήκουν στη σφαίρα της μαύρης προπαγάνδας και δεν μπαίνω στον κόπο να τα σχολιάσω.
Η συνωμοσία του ISIS
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί πως ο ISIS δεν είναι απλώς μια οργάνωση αιμοσταγών θρησκόληπτων που έτσι ξαφνικά τους ήρθε να καταλάβουν τη Μέση ή και ολόκληρη την Ανατολή. Προφανώς, όπως κανείς μπορεί να διαβάσει στο έγκριτο σάιτ elladara.ru, ο ISIS είναι ένα δημιούργημα των δυτικών, αντισοσιαλιστικών, κυβερνήσεων, το οποίο χρησιμοποιείται προκειμένου να οδηγήσουν ένα τεράστιο κύμα προσφύγων στην Ελλάδα και έτσι να υπονομεύσουν το έργο του Αλέξη του Φούιτ και του Μουζάλα υπουργού. Για τον ίδιο σκοπό άλλωστε ξεκίνησε και ο εμφύλιος στη Συρία, καθώς όλα έδειχναν πως στην χώρα της ελευθεριας, την Ελλάδα, σύντομα θα έπνεε ξανά άνεμος σοσιαλισμού και το παγκόσμιο σύστημα προετοίμαζε την αντίδρασή του.
Η συνωμοσία του Βαρουφάκη
O Γιάνης ο Βαρουφάκης μπορεί να είναι πολλά αλλά εντελώς χαζός μάλλον δεν είναι. Απλώς είχε εντολές από τα γνωστά ξένα κέντρα συμφερόντων (όπως αυτά αποκαλύπτονται στο inlovewithputin.gr) να εκθέσει τον πρωθυπουργό των κινημάτων, ο οποίος ενώ έχει σπάνιες ικανότητες σε πολλά (οι επιδόσεις του στο επιτραπέζιο «το φιδάκι» ας πούμε είναι παροιμιώδεις) δυσκολεύεται λίγο όταν πρέπει να μοιράσει άχυρα και ειδικότερα όταν αυτή η μοιρασιά γίνεται ανάμεσα σε 2 γαϊδούρια.
Το σχέδιο ήταν απλό: Δίπλα στον Αλέξη έριξαν έναν «κοσμοπολίτη» καθηγητή. Ο Αλέξης παραμυθιάστηκε με τις πολλές ξένες και άγνωστες λέξεις που άκουγε και έτσι ο Βαρουφάκης ξεκίνησε τη διαδικασία της ολοκληρωτικής καταστροφής της ελληνικής οικονομίας. Ο Γιάνης σχεδόν τα κατάφερε, αλλά ευτυχώς ο πρωθυπουργός την τελευταία στιγμή, όταν θέλησε να εξυπηρετηθεί από ένα ATM και είδε πως δεν μπορούσε να τραβήξει όσα χρήματα ήθελε, κατάλαβε το σατανικό σχέδιο του ανθρώπου-παγόνι και το ματαίωσε. (Επειδή κάποιοι μπορεί να επιχειρήσουν να εντάξουν στη συνωμοσία Βαρουφάκη τον Παναγιώτη τον Λαφαζάνη και τον Δημήτρη τον Στρατούλη, να πω πως δεν έχουν καμία σχέση. Οι συγκεκριμένοι στ’ αλήθεια δεν μπορούν να καταλάβουν πώς λειτουργεί η οικονομία)
Η συνωμοσία του χαπιού της Απάτης
Οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει για το χάπι του βιασμού. Ή το χάπι της επόμενης μέρας. Ή το χάπι, τη μεγάλη επιτυχία του Φαρέλ. Σίγουρα όμως δεν ξέρετε το «Χάπι της Απάτης». Όπως αποκαλύπτει το kynofiliakaiorgasmos.gr πρόκειται για ένα χάπι το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει και τον πιο πασόκο αριστερό σε αδίστακτο απατεώνα. Όλοι οι Έλληνες πρωθυπουργοί έχουν πέσει θύματα του συγκεκριμένου χαπιού με εξαίρεση τον Αντρέα τον Παπαντρέου στον οποίο δεν είχε κανένα αποτέλεσμα καθώς η απάτη του ήταν κληρονομική.
Κάποιοι, λοιπόν, γύρω στο 2010, έριξαν στο ποτό του Αλέξη (πίνει μαυροδάφνη με χυμό πορτοκάλι) το χάπι της απάτης και περίμεναν το σατανικό τους σχέδιο να πάρει σάρκα και οστά: Ο Φούιτ υπό την επήρεια του χαπιού θα έδινε υποσχέσεις που δεν θα μπορούσε να τηρήσει, οι σοφοί ψηφοφόροι θα τον ψήφιζαν και έτσι οι σοσιαλιστικές δυνάμεις του τόπου θα φαίνονταν για άλλη μια φορά αναξιόπιστες.
Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για το σχέδιο που είναι τώρα σε εφαρμογή και που όλοι, με πρώτους εμάς τους δημοσιογράφους, οφείλουμε να εμποδίσουμε με το μοναδικό τρόπο που υπάρχει. Υμνώντας το σύντροφο πρωθυπουργό ή σωπαίνοντας για πάντα. Όπως θέλει να πει, αλλά προς το παρόν κρατιέται, ο Νίκος ο Παππάς: Οποιαδήποτε κριτική στην κυβέρνηση του Αλέξη του Φούιτ δεν είναι τίποτα λιγότερο από νερό στο μύλο της διεθνούς αντισοσιαλιστικής συνωμοσίας και πρέπει να παταχθεί. Και μπράβο μας.