Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Στη Σουηδία δεν θα έχουν κυρά Τασίες και λοιπούς εθνομηδενιστές...


Από το Μυστήριο
Η Σουηδία, η χώρα πρότυπο για το κοινωνικό κράτος, για την ανεκτικότητα και πολυπολιτισμικότητα που την διακρίνει (το 15% του πληθυσμού της είναι μετανάστες), θα προχωρήσει σε απέλαση 60-80.000 προσφύγων που έφθασαν στην χώρα το 2015 και στους οποίους δεν θα χορηγηθεί άσυλο.
H κυβέρνηση έχει μάλιστα ζητήσει από την αστυνομία και την Υπηρεσία Μετανάστευσης να οργανώσουν τις απελάσεις.
Την ίδια ώρα ο τέως υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Γ. Πανούσης, αποκαλύπτει (με μεγάλη καθυστέρηση είναι αλήθεια) τις ιδεοληψίες των κυβερνώντων για μια Ελλάδα "με ανοιχτά σύνορα για όλους" και για την κατεδάφιση του φράχτη στον Έβρο.
Η πολιτική της κυβέρνησης της "Αριστεράς" συμπυκνωνόταν στην αλήστου μνήμης ρήση της τότε υπουργού μετανάστευσης κυράς Τασίας για τους μετανάστες, οι οποίοι τη μια μέρα λιάζονται στις πλατείες και την επόμενη εξαφανίζονται.
Έφθασε όμως η ημέρα που αυτοί δεν εξαφανίζονται πια, και φυσικά δεν λιάζονται λόγω καιρού.
Με τη μία ευρωπαϊκή χώρα μετά την άλλη να υψώνουν φράκτες στα σύνορά τους, το ενδεχόμενο να εγκλωβιστούν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, καθίσταται πια βεβαιότητα. Ούτε να φύγουν από την χώρα μας θα μπορούν, ούτε να γυρίσουν στην χώρα τους θα θέλουν.
Για πάρα πολλούς όμως εντός και στα πέριξ της ΔΦΑ Κυβέρνησης, αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι καθόλου δυσάρεστο ή εθνικά επικίνδυνο. Αντιθέτως δε, εξυπηρετεί την εκπλήρωση των ιδεοληψιών τους για μια Ελλάδα που οι Έλληνες θα είναι απλώς η πλειοψηφία των κατοίκων της. Μια χώρα διαβρωμένη εθνικά, πολιτισμικά. Μια χώρα με κατασυκοφαντημένο ιστορικό παρελθόν, καθώς για την κατασυκοφάντηση και χάλκευση της ιστορίας της φροντίζουν χρόνια τώρα οι γνωστοί πρόθυμοι εθνομηδενιστές, με προφανή συμπλέγματα κατωτερότητας για την ελληνική τους καταγωγή.
Αυτή η κυβέρνηση οσονούπω θα αποτελέσει παρελθόν. Είναι πια βέβαιο. Δύσκολα θα σβήσει δεύτερα κεράκια. Δυστυχώς όμως, η εθνική ζημιά που θα έχει προκαλέσει μέχρι την απομάκρυνσή της θα είναι τεράστια. Ας ελπίσουμε μόνο, να μην είναι ανεπανόρθωτη.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ