Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Η μεταγραφική περίοδος για τη ΝΔ τώρα ξεκίνησε !!!


Από το Μυστήριο
Ακόμη δεν πρόλαβε να εκλεγεί ο Κυριάκος, και οι πιο "έξυπνοι" από τα κόμματα της αντιπολίτευσης έσπευσαν να δηλώσουν ότι δεν αποκλείουν την ένταξή τους στη ΝΔ.
Ακόμη και ο Λυκούδης, ο οποίος μπορεί και να έχει αλλάξει περισσότερα κόμματα, από το Μιχελογιαννάκη, βρήκε ενδιαφέρουσα την εκλογή Μητσοτάκη.
Όσοι νομίζουν ότι με μεταγραφικές ποδοσφαιρικής λογικής από το ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις θα επιτευχθεί η διεύρυνση της ΝΔ, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Οι ψηφοφόροι από τα άλλα κόμματα δεν θα προτιμήσουν τη ΝΔ, επειδή κάποιο στέλεχος τους αποσκίρτησε για τους δικούς του ιδιοτελείς λόγους. Δεν είναι πια πρόβατα, και ο βουλευτής ο ποιμένας τους.
Θα προτιμήσουν τη ΝΔ, μόνο αν πειστούν ότι η ΝΔ έχει μία αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση.
Απλώς, ας θυμηθούμε πόσο βοήθησαν τη ΝΔ οι τελευταίες μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ, όπως οι κυρίες Γκερέκου και Αγάτσα, οι οποίες εν μια νυχτί μεταπήδησαν στη ΝΔ και φυσικά απέτυχαν να επανεκλεγούν.
Ή πόσο βοήθησε εκλογικά τη ΝΔ η δωρεά εκλόγιμης θέσης στον Βασίλη Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ή ακόμη η συμμετοχή του Αρμυρά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, για να ανακαλύψει λίγους μήνες μετά ότι τον εκφράζει το Ποτάμι και να κατέλθει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές...
Στις επόμενες ημέρες θα απολαύσουμε παρέλαση κάθε λογής "προθύμων".
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ