Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

6 λόγοι που ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα γίνει πότε το καλό vintage ΠΑΣΟΚ που όλοι αγαπήσαμε


6 λόγοι που ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα γίνει πότε το καλό vintage ΠΑΣΟΚ που όλοι αγαπήσαμε
ΠΑΣΟΚ ΣΩΣΕ ΜΑΣ
(Πηγή : http://luben.tv/)
Crash test αρχηγών
CLASHOFTITANS

Ποιος μοίρασε μπαγιόκο;


Το ΠΑΣΟΚ όταν τελείωναν τα λεφτά, έκοβε λεφτά, ο Τσοβόλας με εντολή ΑΝΔΡΕΑ τα δίνε όλα, ντάξει ανέβαζε πληθωρισμό έπαιζε υποτίμηση του νομίσματος άλλα ο κόσμος στα χέρια του είχε περισσότερα χιλιάρικα, γκέγκε ;
O ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παίξει μπάλα λόγω ΕΥΡΩ και κόβει από όπου μπορεί να κόψει, μισθά, συντάξεις, δαπάνες του δημοσίου.

Ποιος ήταν ο πρωταθλητής στην κομπίνα;

kosk

ΠΑΣΟΚ
Πάμε λίγο, σκάνδαλο με εισαγωγή καλαμποκιών από Γιουγκοσλαβία και μεταπώληση τους σαν ελληνικά, σκάνδαλο Κοσκωτά που συνοδεύτηκε φυσικά με αθώωση ΑΝΔΡΕΑ άλλα καταδίκη του τότε ΥΠΟΙΚ Τσοβόλα (2.5 χρόνια εξαγοράσιμα). Άκης, πρώην υπουργός αμύνης και στο παρατσάκ πρόεδρος ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός. Έφαγε τόσα από τις προμήθειες για άρματα, υποβρύχια, ελικόπτερα και ότι έχει να κάνει με το αξιόμαχο του Ε.Σ και δε ξέρουμε από τι άλλο γιατί ακομα οι εισαγγελείς ψάχνουν. Σαν μερακλής όμως πρωτοΠασόκος έκανε την μεγάλη ζωή με γάμους Γαλλίες, σπιταρόνα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου γιατί – ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.
Μετέπειτα Σκάνδαλα όπως – Siemens, 250 χιλιάρικα ψωρό ευρώ βρέθηκαν στα ταμεία (και σε μερικές ΠΑΣΟΚΟ τσέπες φυσικά) του ΠΑΣΟΚ και κάτι τρέχει στα γύφτικα και σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου όπου υποτιμήθηκαν κατά 130 δις ευρώ οι μετοχές και το χρηματιστήριο πήγε από τις 6000 μονάδες στις 2000, ανήκουν μετέπειτα ψέυτο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη .
ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σύριζα παίζει σε άλλη κατηγορία αν το ΠΑΣΟΚ παίζει πρέμιερσιπ, ο Σύριζα για ποικίλους λόγους παίζει ακόμα Β’ τοπικό. Εκτός από τις μαζικές προσλήψεις συγγενών φίλων κλπ “για να φύγει το παλιό βρε αδερφέ” που είναι το all time classic στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα και την άμεση ανάθεση από τον ΥΠΕΘΑΡΑ Πάνο Καμμένο 500 μυρίων για παροπλισμένα από το 2009 σαπακο-αεροπλάνα, δεν υπάρχουν σκάνδαλα που να αγγίζουν την 11 χρόνη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του ΑΝΔΡΕΑ.

Ποιος ελέγχει τα media;

1

Αυριανή: Έδωσε την ονομασία της στον Aυριανισμό που ήταν 5 σκάλες πάνω από τον απλό κιτρινισμό, μέχρι που ξενέρωσε με τον Ανδρέα και άρχισε τα χαρντκόρ εξώφυλλα με την Μιμή 20 χρονιά πριν από το youporn .
Αυγή: H softcore Pravda της κυβέρνησης, όργανο προπαγάνδας που ούτως η άλλως δε το διαβάζει κανείς εκτός Σύριζα, όποτε ο μόνος της σκοπός είναι να μπεις να διασκεδάσεις διαβάζοντας για το πόσο άλλαξε η κυβέρνηση την Ευρώπη και ότι αναμένεται η ανάπτυξη (κάποια στιγμή κάπως κάποτε).

Ποιος έριξε τις καλύτερες ζεϊμπεκιές

1016490_777978858925630_1712920964124347178_n

Το ΠΑΣΟΚ είναι συνυφασμένο με βαριά αργά ζεϊμπέκικα από εξίσου βαριά σερνικά, τον Άκη, τον Τσοβόλα ( δώστα όλα ) μέχρι τον Λαλιώτη άλλα και κάποια πιο ανάλαφρα όπως αυτά με τις πιρουέτες του ΓΑΠ.
Στον Σύριζα ένιωσαν ότι κάπως έπρεπε να καλυφθεί αυτό το κενό με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη άλλα με πενιχρά αποτελέσματα.

Ποιος έκανε έργα;

11705227_415152025353856_4876429891209255820_n
Το ΠΑΣΟΚ έκανε έργα, δρόμους, γήπεδα, κέντρα υγείας, νοσοκομεία, ΚΑΠΗ, ΚΨΜ και άλλα, με την βοήθεια των πακέτων Ντελόρ (με όσα λεφτά περίσσευαν από τις τσέπες των στελεχών)


Ο Σύριζα δεν έχει προλάβει ακόμα άλλα θα κάνει, περιμένουμε πριν το τέλος της τετραετίας το μετρό της Θεσσαλονίκης η υπόγεια σήραγγα που θα ενώνει το Πέραμα με την Σαλαμίνα και άλλα πολλά. Το θετικό είναι ότι δε θα χρειάζεται έλεγχο από το ηλεκτρονικό σύστημα συμβάσεων μέχρι το 2017 γιατί οι υπάλληλοι ακόμα δε ξέρουν κομπιουτερζ όπως μας ενημέρωσε ο υπουργός υποδομών της κυβέρνησης Χρήστος Σπίρτζης .

Ποιος είχε τον καλύτερο κομματικό στρατό

pasok-vaftisi1-630x400

Το ΠΑΣΟΚ είχε πολλούς , τα λεφτά τελείωσαν , έμειναν μόνο οι παλαιοί μπαρουτοκαπνισμένοι που ζήσαν τα μεγαλεία της διακυβέρνησης του ΑΝΤΡΕΑ , που ταν πρώτη σειρά στην κηδεία του και δάκρυσαν με το – ΠΑΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ; του ΓΑΠ και ακόμα πιστεύουν ότι η δίωξη στον Άκη είναι πολιτική.
Ο Σύριζα ΔΕΝ είχε πολλούς οπαδούς , απέκτησε όταν το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ έμεινε από φράγκα , και ο Αλέξης φάνηκε σαν η εναλλακτική , οι φανατικοί που στήριζαν Σύριζα before it was cool , φύγαν και έχουν μείνει μόνο οι μη φανατικοί Πασόκοι .

xort3-656x410

Καταλαβαίνουμε προφανώς , ότι τα μεγέθη είναι άνισα , άλλα ας δώσουμε λίγο χρόνο στην κυβέρνηση Σύριζα να ολοκληρώσει το έργο της και ίσως με την ολοκλήρωση του να δούμε πάλι στην πολύπαθη χώρα μας παλαίο ΠΑΣΟΚΙΚΑ μεγαλεία.