Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

"Ομοφοβικές" ηθικολογικές αυταπάτες


Από τον VF
Και ένα τελευταίο γιατί πονάνε τα μυαλά μου: καθείς μπορεί και έχει δικαίωμα να γουστάρει ή να μη γουστάρει τον πάοκ, τον γαύρο, την κοινωνία, την πατρίδα του, την πατρίδα των άλλων, τον κομμουνισμό, τον καπιταλισμό, την σαϊεντολογία, τον χριστιανισμό, τον βραχμανισμό, τους λαθρoμετανάστες, τους πρόσφυγες, τους ωραίους, τους μοιραίους, συνεπώς και τους gay.
Αυτό το "ομοφοβικός" θυμίζει το "φασίστας" των αριστερούληδων, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΤΑΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στην άλλη άποψη, ορθολογική ή μη. Τι σημαίνει ομοφοβικός, ότι άμα δεν γουστάρω να βλέπω δύο άνδρες να φιλιούνται έχω πρόβλημα και φοβικά σύνδρομα; Προφανώς κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει αν και εφόσον το εκφράσω και δη ενώπιόν τους, όταν όμως είναι ενδιάθετή μου κλίση και σκέψη πάμε σε απολυταρχισμό ομοφυλοφιλικού παραληρηματικού χαρακτήρος, όπως το γράφω.
Επίσης καθείς, ελλόγως, μπορεί να καταθέσει την άποψή του, αρκεί να είναι τεκμηριωμένη, ΟΧΙ για το τι θα κάνει με την ψυχή το πνεύμα και το σώμα του έκαστος, εν τέλει με τον βίο του, αλλά αυτή η εξεταζόμενη ομόφυλη σύζευξις τι συνιστά.
Έτσι συμβίωση και αγάπη δεν συνιστά απαραίτητα οικογένεια όποιοι δεσμοί και αν δένουν τα μέλη της, τουλάχιστον αυτό δεικνύει η πείρα της φύσεως αλλά και ο μέχρι τον 20ο αιώνα δυτικός τουλάχιστον κοινωνισμός που κατατείνει στην αναπαραγωγή διά της ετερόφυλης οικογενειακής εστίας.
Συνεπώς το να μην δέχεται κάποιος, όχι το σύμφωνο συμβιώσεως, για το οποίο όντως δεν του πίπτει λόγος καθόσον όντως τούτο αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα αυτοχειραφετήσεως εκάστου προσώπου, αλλά το αν έχει δικαίωμα σε σύνταξη ή απευθείας κληρονομία "ως σύζυγος" ο ομόφυλος ή η ομόφυλη σύντροφος, αφού υπάρχουν και άλλα μέσα δωρεές διαθήκες κοκ, τούτο αγαπητοί και αγαπητές όχι μόνον δεν συνιστά ομοφοβία αλλά συνιστά πίστη στην παραδεδεγμένη μέχρι σήμερον συνταγματική τάξη και κοινωνική λογική.
Φυσικά υπάρχουν πολυγαμικές κοινότητες στους ουαχαμπίτες της Σαουδαραβίας, στου μορμόνους της Αμερικής και αλλού πλην όμως πέραν ελαχίστων εφαρμογών ακραίων σουνιτών διδασκάλων της Σαρίας από την σχολή των Μαλίκι ουδαμώς ουδόλως και πουθενά τέτοιες ενώσεις δεν έχουν αναγνωρισθεί ως οικογένεια κατά τον σύγχρονο όρο. Το αυτό συμβαίνει και με την Ταϊλάνδη, όπου η βουδιστική Νότια Παράδοση του Τρίτου Φύλου κάνει μεν αποδεκτές ακόμη και ως "ευλογία" (οικονομική συνήθως) τις Τρανσέξουαλ, αλλά για να θεωρηθούν ως οικογένεια με τον άνθρωπό τους πρέπει να το κόψουν το πουλάκι και πάνε σε άλλο χωριό.
Λοιπόν Η ΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΕΙΔΩ.
Όχι με νεότευκτα φιλελέφτ και πάλαι ποτέ αριστεράτζα τσιτάτα. Επίσης, και το γράφω κυρίως για κυρίους και κυρίες που βερμπαλίζουν χωρίς να έχουν αγοράσει ποτέ πάνα ή να έχουν ξαγρυπνήσει για ένα παιδί, ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ όχι τα θέλω, καλοπροαίρετα, αλτρουιστικά, εγωιστικά, διεστραμμένα κοκ του κάθε ομόφυλου ζεύγους, που αν μιλάμε για μελέτες, σε ποσοστό άνω του 95 τοις εκατό υιοθετεί και επιλέγει τέκνα του ιδίου με αυτό φύλου, αν σας λέγει κάτι τούτο.
Αυτά και καλή πρόοδο. Εγώ εμμένω στην καθυστέρησή μου μέχρι να μου ανατρέψει κάποιος την πορεία μου. Με επιχειρήματα και όχι παπάτζες για λάικ από τυπάκια και γκομενάκια.
VF