Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Σχιζοφρένεια τραλαλά, σχιζοφρένεια τραλαλαλά


Από το Μυστήριο
Ειλικρινά δεν κατανοώ τις αντιδράσεις και τα ειρωνικά σχόλια για τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή απεργία και τις κινητοποιήσεις εναντίον της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αριστεροί είναι οι άνθρωποι, δεν είναι τίποτε κορόιδα.
Έχουν αναγάγει την απατεωνιά - πολιτικά μιλώντας πάντοτε - σε επιστήμη. Αν η NASA είχε ανάγκη αριστερών για την εκπόνηση κάποιου προγράμματος για τις επιπτώσεις της εφαρμογής της αριστερής πολιτικής στο διάστημα, είναι πλέον βέβαιο ότι θα διάλεγε μόνο από την Ελλάδα, και δη από τα μέλη της ΔΦΑ (Δεύτερης Φοράς Αριστεράς) κυβέρνησης ή έστω από το κόμμα.
Όχι, τον Λάμπρου δεν θα τον διάλεγε. Αυτός έχει επιλέξει να συνδιαλέγεται μόνο με τους τρομοκράτες, όχι με τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους. Με τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους συνδιαλέγεται μόνο ο αρχηγός του και πρωθυπουργός του, τους οποίους καλεί να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αλλά την ίδια στιγμή στελέχη του κόμματός του διαπραγματεύονται με τρομοκράτες και έχουν υπερασπιστεί φονιάδες Αμερικάνων ή προωθούν ρυθμίσεις για την αποφυλάκιση φονιάδων Αμερικάνων.
Μέσα στη μοναδική αυτή συριζαίικη λογική, επόμενο είναι να καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τους ψηφοφόρους να διαμαρτυρηθούν για την αντιλαϊκή πολιτική της ΔΦΑ και να απαιτούν την κατάργηση του Μνημονίου ΙΙΙ, το οποίο διαπραγματεύτηκε επί 17 ώρες ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι δικαιολογείται και η καταπληκτική δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σιμορέλη ότι «Και να μην υπήρχε Μνημόνιο, θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει» !!! Μόνο ο Άδωνις έχει τολμήσει να εκστομίσει κάτι ανάλογο και παραλίγο να τον πάρουν με τις πέτρες.
Σε επόμενη φάση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα υποβάλουν πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης και θα καλέσουν τους ψηφοφόρους τους να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα.
Οι άνθρωποι λοιπόν είναι επιστήμονες μοναδικοί στο είδος τους. Ανερυθρίαστα λένε ό,τι τους κατέβει, υπόσχονται ό,τι τους καπνίσει και είναι πιασάρικο, πουλάνε ό,τι θα τους φέρει ξανά ψηφουλάκια. Θιασώτες της λογικής μονά - ζυγά δικά μας, δεν διστάζουν να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».
Έτσι, άλλωστε κατόρθωσαν να αρπάξουν την εξουσία, φαίνεται δε, ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.
Ένα νέο καθεστώς γεννιέται. Πιο αμοραλικό και αδίστακτο παρά ποτέ.    
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ