Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Άει σιχτίρ, ντροπή του ελληνικού αθλητισμού


Από το Μυστήριο
Το επίπεδο της ομάδας αντικατροπίζεται - εκτός των άλλων - στο ήθος, την προσωπικότητα και το παρελθόν εκείνων που λαμβάνουν τις αποφάσεις.
Πιστοί στο δόγμα "θρύλε γερά, πάρτο στα χαρτιά", αποφάσισαν ότι δεν τους φθάνουν τα πέτσινα πρωταθλήματα που έχουν πάρει, θέλουν ακόμη ένα. Και να στήσουν για νιοστή φορά τον Παναθηναϊκό.
Με προφάσεις αποφάσισαν (γιατί αυτοί αποφασίζουν, τα δε κοράκια και παρατηρητές εκτελούν) ότι ο αγώνας δεν πρέπει να γίνει, για να μην διακινδυνέψει ο "Θρύλος της Ευρώπης Ολυμπιακός" αντίστοιχο κάζο με το περσινό, πριν από το μαρτύριο του Μονάχου.
Βρήκαν και την αφορμή που έψαχναν, και ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ. Τη στιγμή που εντός του γηπέδου από τις 6 μέχρι και τη στιγμή που ανακοινώθηκε η αναβολή του αγώνα, δεν είχε συμβεί το παραμικρό.
Τα εν λόγω παρατράγουδα και το αφεντικό τους είναι οι ηθικοί αυτουργοί όσων συνέβησαν σήμερα. Από κοντά και ο θλιβερός υπουργός αθλητισμού που κομπορρημονούσε ότι θα καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και σε αυτό η Δεύτερη φορά αριστερά έκανε τεράστια κωλοτούμπα και συμβιβάστηκε με τα συμφέροντα.
Υ.Γ. Στους "ευαίσθητους" γαύρους που σήμερα ανακάλυψαν όψιμα τους αθλητικούς νόμους και το δίκαιο, ξεχνώντας τα κατορθώματα των επιστημόνων τους σε κάθε αγώνα στο Καραϊσκάκη, ειλικρινά δεν έχω να πω τίποτε. Γελάω απλώς μαζί τους, καθότι κάθε χούντα θέλει και τους θλιβερούς υποστηρικτές της. Και τους γελωτοποιούς της.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ