Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Προπληρώνει η Paddy Power τα στοιχήματα που έχουν ταιριαστεί υπέρ του ΝΑΙ


Από τον Betmixer
Γεια σου φίλε.
Μοιάζει με ΒΟΜΒΑ η απόφαση της εταιρίας Paddy Power να ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ (* ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80% ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ) ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-07-01/paddy-power-pays-out-early-on-greece-voting-yes-in-referendum).
Μοιάζει σα να προδικάζει το τελικό αποτέλεσμα, κατά την ταπεινή μου όμως γνώμη, δεν το προδικάζει.
Η αναμέτρηση έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός «classico», είναι μεγάλου ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Δε θα διαφωνήσω με τους bookmakers που βλέπουν «ΝΑΙ», αυτό όμως δεν είναι δεδομένο ως τελική απόφαση της κάλπης και περαιτέρω δε νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθώ, αρνούμαι να κουράσω.

* Η ανακοίνωση αφορά στους παίκτες που έχουν ποντάρει υπέρ του ΝΑΙ και επιθυμούν να «κλείσουν» πρόωρα το στοίχημά τους, εισπράττοντας το ποσό που θα έπαιρναν σε περίπτωση επαλήθευσης της πρόβλεψής τους, μειωμένο κατά 20%. Όποιος αρνηθεί να «κλείσει» το bet, τότε περιμένει το τελικό αποτέλεσμα και είτε πληρώνεται στο ακέραιο, είτε χάνει όλο το ποσό που έχει επενδύσει.

 ΥΓ : Αλίμονο μας έτσι και διχαστούμε. Δε μας φτάνει που τους έχουμε όλους εναντίον μας, το να βγάλουμε μόνοι μας τα δικά μας μάτια, φρονώ πως παραπέμπει σε λογικές ανεξέλεγκτου φρενοκομείου.
ΥΓ 2 : Ακόμα και αν δε κατανοούμε τη διαφορετική απόφαση του διπλανού μας, οφείλουμε όλοι να τη σεβαστούμε. Όπως και το αποτέλεσμα της Κυριακής.
ΥΓ 3 : Όλοι όσοι λατρεύουμε το αθλητικό στοίχημα, αυτές τις μέρες βιώνουμε καταστάσεις που παραπέμπουν σε… Βόρεια Κορέα. Πάραυτα αντέχουμε και ανανεώνουμε καθημερινά την ύλη, στο www.Betmixers.net
Betmixer