Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Αποκάλυψη: Non Paper Ολυμπιακού κυκλοφορεί στο ΣΚΑΪ υπέρ του ΝΑΙ


Non Paper Ολυμπιακού κυκλοφορεί στο ΣΚΑΪ!
Γιάννης Αυλακιώτης
(Πηγή : http://www.sdna.gr/)
Οι εξελίξεις εκτός από δραματικές είναι και ραγδαίες φίλοι μου. Χθες ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τους ψηφοφόρους του ότι ο συνδυασμός του είναι υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ του «ναι».
Σήμερα ο διευθυντής facebook του Ολυμπιακού με ανάρτηση του στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης κράτησε ψηλά τη σημαία της Ευρώπης:
«Αυτά τα εκνευριστικά περί “αξιοπρέπειας” μπορούν να κοπούν έστω τώρα που έχει γονατίσει ο κόσμος; Ποια αξιοπρέπεια ρε ζώα; Είμαι σε ένα αεροδρόμιο του εξωτερικού αυτή τη στιγμή, διαβάζω στον υπολογιστή μου τα ελληνικά σάιτ και όποιος περνάει και βλέπει ελληνικά μου κουνάει το κεφάλι με συμπόνοια…».
Χωρίς να θέλω να χαλάσω αυτή την τόσο ωραία ιστορία, υπάρχει περίπτωση να κουνάνε το κεφάλι τους για άλλο λόγο. Μπορεί να παρακολουθούν τις δικαστικές εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και να δίνουν κουράγιο στον Κωνσταντίνο για τη δύσκολη συνέχεια. Δεν είναι λύπη, ευγένεια είναι.  
«Αυτό κάνατε. Στην καλύτερη να μας λυπούνται και στη χειρότερη να μας απεχθάνονται. Και στέλνετε κάθε μέρα επιστολές με αστείο περιεχόμενο για να γυρίσετε την κατάσταση και την ίδια ώρα κρεμάτε πανό σε υπουργεία λες και είναι κτίρια σε κατάληψη. Πάτε καθόλου καλά ρε;».
Καλά σας λέει ο Κώστας-Τσελσι βρε αχάριστοι. Πάρτε μια απόφαση επιτέλους να δούμε τι θα γίνει και με το Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος δεν λέει το «ναι», αν δεν μάθει τι χαρτονόμισμα θα κολλάει του χρόνου στο κούτελο του Βέρτη. Πεντοχίλιαρο ή πενηντάευρω;
Παράγοντες της αγοράς αναφέρουν ότι ο «Πειραιάς νικητής» σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό, έχουν ήδη βγάλει non paper με οδηγίες προς οπαδούς και ψηφοφόρους για την καλύτερη οργάνωση του κινήματος του «Ναι». 
Για το λόγο αυτό έχει εκδοθεί έκτακτη τηλεοπτική οδηγία για την παρακολούθηση του προγράμματος του ΣΚΑΪ, αυστηρά για 5 ημέρες. Το non paper αναφέρει τα ακόλουθα:
Α) Από την Τετάρτη 1/7 έως και την Κυριακή 5/7 βλέπουμε φανατικά ΣΚΑΪ για την έγκυρη ενημέρωσή μας. Ξεκινάμε τη μέρα μας με Πορτοσάλτε, συνεχίζουμε με Μπογδάνο, κάνουμε μια στάση στον Τσουκαλά και κλείνουμε με Μπάμπη «Άντε γεια Τσίπρα» Παπαδημητρίου. Και μετά δώστου πάλι από την αρχή.
Β) Δεν ακούμε και δεν διαβάζουμε left.gr, avgi.gr, «Στο Κόκκινο», koutipandoras.gr, tvxs.gr και ΕΡΤ. Ο Θωμαϊδης και ο Ασβεστάς είναι μπροστά τους «μητέρες-Τερέζες».
Γ) Σε ένδειξη καλής θέλησης ο Άγιος Πειραιώς ανακαλεί τον αφορισμό των υπαλλήλων του ΣΚΑΪ και ευλογεί On Camera το τελευταίο ATM στην ενορία του Μπογδάνου. Αύριο στο ΣΚΑΪ-Τώρα με την Άννα Μπουσδούκου.
Δ) Ξεκλειδώστε γριές και γέρους που είχε κλειδώσει στις βουλευτικές εκλογές ο Χίος. Την Κυριακή ούτε μια ψήφος, να πάει χαμένη. Στις κάλτσες. 
Ε) Συμμετέχουμε όλοι μαζικά και δυναμικά στη μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του Πειραιά από τα σκουπίδια των αφισών του «ΌΧΙ», που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ.   
ΣΤ) ΥΓ Πρόεδρε φέρε και το Χρήστο Κώνστα στο κανάλι να πέσουν και τα τσιμέντα!
Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Φάληρο ετοιμάζεται να ανταποδώσει ενεργοποιώντας το «Όλοι μαζί μπορούμε», με σκοπό τον επαναπατρισμό του Καραπαπά ο οποίος βρίσκεται εγκλωβισμένος σε γνωστό σουβλατζίδικο, δίπλα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. 
Εθελοντές έχουν μαζέψει 3 κούτες πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του ο Κώστας Τσέλσι και να έχει φαγητό για δέκα τουλάχιστον λεπτά (αν και το ρεκόρ του στις φτερούγες είναι 7.89). Γιατί όλοι μαζί μπορούμε το «ναι» την Κυριακή.