Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ο "εξυπνότερος" λαός του κόσμου αποθεώνει Γιάνη και Ζωή


Από το Μυστήριο
Θα είχαν πολύ πλάκα, είναι αλήθεια, αν δεν ήταν τόσοι πολλοί, όλοι εκείνοι που προσπαθούν να υπερασπιστούν το Γιάνη και να δικαιολογήσουν τις εξωθεσμικές (sic) ενέργειες στις οποίες προέβη άμα τη ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο οικονομικών.
Προσπαθούν εναγωνίως - ανεπιτυχώς για τον Γιάνη δυστυχώς - να πείσουν ότι ουδέν μεμπτόν συνέβη, αλλά τουναντίον, Εκείνος (ο Γιάνης...) κατείχε το μοναδικό σχέδιο για την απελευθέρωση της χώρας από τους δανειστές. Είναι σαφές πια ότι τόσο Εκείνος όσο και ο Τσίπρας είχαν την δραχμή ως σχέδιο Α, αλλά ο τελευταίος αντιλήφθηκε εκών - άκων, ευτυχώς, ότι το σχέδιο "Δραχμή" είναι απολύτως ανεδαφικό και καταστροφικό για την χώρα και - κυρίως - για το πολιτικό μέλλον του.
Το οποίο σχέδιο, καίτοι δεν υλοποιήθηκε, ήταν εν τέλει τόσο "ευφυές" που οδήγησε την Ελλάδα στη σύναψη νέου δανείου 90 δισ Ευρώ, στην επιβολή νέων μέτρων άνω των 15 δισ, στο κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή για απροσδιόριστο διάστημα capitals controls, την φυγή δεκάδων δισ από το τραπεζικό σύστημα και την εκ νέου πρόκληση ύφεσης που στο τέλος του χρόνου μπορεί να φθάσει το 4-5%.
Η εύκολη ανάγνωση είναι ότι οι υπερασπιστές αυτοί - οι οποίοι δεν ανήκουν στην Αριστερή Πλατφόρμα για να μην μπερδευόμαστε - είναι απλώς ψεκασμένοι από το όλο πολιτικό φάσμα. Έτσι, παρατηρούμε ότι συντάσσονται με το Γιάνη εθνολαϊκιστές από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από τους ΑΝΕΛ και την Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς όμως, δεν φθάνει αυτή η ανάγνωση. Αποδεικνύεται ότι ο αστικός μύθος του "εξυπνότερου λαού του κόσμου" έχει ποτίσει τα μυαλά και τις ψυχές πολύ μεγάλου κομματιού της κοινωνίας, που θεωρεί ότι οι Έλληνες δεν μεγαλουργούν, επειδή οι κακοί ξένοι δεν τους το επιτρέπουν.
Είναι οι ίδιοι που στηρίζουν επίσης τη Ζωή και δίνουν βάση στα λεγόμενά της. Η ελλιπής μόρφωση από το σχολείο έχει αντικατασταθεί από τη "μόρφωση" από το διαδίκτυο και τις trash "ενημερωτικές" εκπομπές, και έχει δημιουργήσει πλείστους όσους αμόρφωτους πολίτες, οι οποίοι δυστυχώς ουχί μόνο αγνοούν την αμάθειά τους, αλλά θεωρούν ότι είναι και οι πιο υποψιασμένοι και ψαγμένοι (βλ. "ΣΟΚ, έσκασε ΒΟΜΒΑ. Διαβάστε το πριν το εξαφανίσουν !!!", http://ed-mysterious.blogspot.gr/2014/07/blog-post_24.html).
Λάτρεις φυσικά όλων των αστικών μύθων που θέλουν υπεύθυνους για όλα τα δεινά της Ελλάδος τους Εβραίους, τη Λέσχη Bildeberg, τους Σιωνιστές, τους ναζί - Μέρκελ και Σόιμπλε τώρα, τη CIA και τους Αμερικάνους παλιότερα, οι ανωτέρω ούτε θέλουν, ούτε δύνανται να αντικρίσουν κατάματα την ευθύνη των Ελλήνων για την κατάντια της χώρας τους.
Έτσι, ο Γιάνης και η Ζωή εμφανίζονται ως οι αυθεντικοί εκφραστές αυτού του ρεύματος της ελληνικής κοινωνίας, αντικαθιστώντας και εκτοπίζοντας τους ΑΝΕΛ του Καμένου και τα λοιπά περιθωριακά κόμματα και ανταγωνίζοντας ευθέως την Χρυσή Αυγή, καθώς προσφέρουν ό,τι γουστάρει να ακούσει ο μικροαστός νεοέλληνας από τον πολιτικό του: Μπαρούφες που πασπαλίζονται με μπόλικο εθνολαϊκισμό και ευφάνταστα τσιτάτα, ώστε να φαίνονται οι απόλυτες αλήθειες που μόνο οι γνήσιοι Έλληνες κατέχουν. Για το λόγο αυτό δεν είναι τυχαία η συμπάθεια με την οποία βλέπουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής τη Ζωή και το εγχείρημα (sic...) της για το χαρακτηρισμό του ελληνικού χρέους ως παράνομου και επαχθούς. Όπως επίσης και η συμπόρευση της Ζωής σε αιτήματα της ΧΑ στην Βουλή.
Καθώς λοιπόν τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, αλλά και του δημοψηφίσματος, καταδεικνύουν ότι η εκλογική επιρροή του εθνικολαϊκισμού είναι ιδιαιτέρως σημαντική και το κυριότερο διαρκώς αυξάνουσα, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για τους Γιάνη, Ζωή και λοιπούς που ασφυκτιούν σε ένα ΣΥΡΙΖΑ πλήρως ελεγχόμενο από τον Αλέξη Τσίπρα.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ