Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Κιμ, πάτα το, να τελειώνουμε


Από το Μυστήριο
Μεγάλε Πάνσοφε Ηγέτη Κιμ,
Φαίνεται ότι είσαι η τελευταία ελπίδα να έχει αυτός ο λαός τον Ηγέτη που του αξίζει. Αν λοιπόν ερχόσουν, ως νέος Καποδίστριας, να ηγεμονεύσεις σε μια χώρα που:
- το 61,8% ψήφισε "ηρωικό" ΟΧΙ και χόρευε καρσιλαμάδες στο Σύνταγμα το βράδυ του δημοψηφίσματος, και το πρωί της Δευτέρας ζαλισμένο από το μεθύσι της "νίκης" είδε τον Τσε-Αλέξη να εκλιπαρεί τους δανειστές για συμφωνία.
- το υπόλοιπο 38,2% κατηγορήθηκε ως γερμανοτσολιάδες από εκείνους που έβαλαν την ουρά στα σκέλια ενώπιον του Σόιμπλε παρακαλώντας τον να μην εφαρμόσει το κοινό του σχέδιο με το Γιάνη για έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη.
- το 80% των νέων 18-24 ψήφισαν ΟΧΙ με τη λογική να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, και δη των μεγαλύτερων σε ηλικία, οι οποίοι είναι και οι μοναδικοί εν δυνάμει εργοδότες τους.
- το 50% των νέων 18-24 θέλουν grexit, αγνοώντας ότι αν η Ελλάδα εκδιωχθεί από την Ε.Ε., οι ίδιοι ούτε να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη δεν θα μπορούν, αφού θα απαιτείται να έχουν άδεια παραμονής και εργασίας στον τόπο προορισμό τους. As Albanians...
- το αρνί έχει ΦΠΑ 13%, αλλά το βοδινό 23%, ενώ ο ανάμεικτος κιμάς ανάλογα με το πιο κρέας βρεθεί πιο πολύ στο ζύγι.
- ο δημόσιος τομέας αποτελεί το ιερό τοτέμ της χώρας, την ίδια στιγμή που χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα απολύθηκαν το τελευταίο μήνα ή είδαν τους μισθούς τους να μειώνονται εξαιτίας των capital controls, αλλά ουδείς νοιάζεται.
- έχει ολοκληρωθεί η καταστροφή της οικονομίας της χώρας μετά την χαριστική βολή του τελευταίου μήνα, παρόλα αυτά όμως τα κομάντα του ΥΠΟΙΚ επιμένουν σε νέους ακόμη πιο φορομπηχτικούς φόρους.
- υπάρχουν πλείστοι όσοι ηλίθιοι και ψεκασμένοι που θεωρούν την δραχμή καλή λύση.
- η 85χρονη μάνα υπουργού είδε στον ύπνο της τον Άγιο Φανούριο και μία ημέρα πριν την εξαγγελία του δημοψηφίσματος σήκωσε διακόσια χιλιάρικα, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.
- ο πιο επιτήδειος άχρηστος υπουργός οικονομικών από τη μεταπολίτευση έως σήμερα, ζημίωσε με τις ενέργειές του δεκάδες δισ την οικονομία της χώρας, για να αφηγείται το πείραμά του στις ακριβοπληρωμένες διαλέξεις που θα δίνει στα διεθνή fora εις υγείαν των κορόιδων.
- ακόμη και ο Χαϊκάλης έγινε υπουργός.
- η Ζωή είναι ακόμη Πρόεδρος της Βουλής.
- ο αρχηγός της εσωκομματικής αντιπολίτευσης στο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε ντου στο Νομισματοκοπείο μέχρι να έλθει η δραχμή.
- τα λαομίσητα μέτρα ενός δισ του email Χαρδούβελη έχουν γίνει +15, επειδή κάποιοι το έπαιζαν επαναστάτες και σκληροί διαπραγματευτές.
- ο Μεϊμαράκης αποδεικνύεται πιο συμπαθής από το Σαμαρά.
- προβάλλονται ως επίδοξοι δελφίνοι στη ΝΔ η Όλγα, η Μιλτιάδης, ο Κικίλιας, ο Μπακογιάννης και ο Τζιτζικώστας.
- η Φώφη είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
- τέως οπαδοί της ΝΔ που έφυγαν για ΑΝΕΛ, που μετά έφυγαν για Χρυσή Αυγή, τώρα δηλώνουν ορκισμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
- πάμπολλοι ιατροί απαιτούν και λαμβάνουν, ακόμη και σήμερα, φακελάκια.
- ουκ έστιν αριθμός επίορκων δημόσιων υπαλλήλων, ακόμη και σήμερα, θεωρούν αναθεύρετο δικαίωμά τους να παίρνουν τη μίζα τους για οτιδήποτε κάνουν.
- σταρχιδιστές οδηγοί παρκάρουν σε κάθε διάβαση, ράμπα ΑΜΕΑ ή ελεύθερο πεζοδρόμιο.
- χιλιάδες λαθρομετανάστες λιάζονται σε κάθε πλατεία και πάρκο του κέντρου της Αθήνας ή στις παραλίες των νησιών του Αιγαίου, αλλά ευτυχώς δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι στο δρόμο όπως στην Ινδία σύμφωνα με την αρμόδια υπουργό λαθρομετανάστευσης.
Κιμ, αντιλαμβάνομαι ότι ακόμη και Εσύ δεν θα μπορέσεις να βρεις λύση. Δεν υπάρχει ελπίδα.
Αν προβληματίζεσαι πάντως, μη διστάσεις, πάτησε το κουμπί να τελειώνουμε μια και καλή...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ