Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Αντίο Ευρώπη. Καληνύχτα Ελλάδα


Από το Μυστήριο
Την Κυριακή αποχαιρετάμε την Ευρώπη οριστικά. Αποχωρούμε εκουσίως από την ευρωπαϊκή οικογένεια, μέλη της οποίας είμαστε επί δεκαετίες.
Η ζωή μας, όπως την είχαμε μάθει τα τελευταία τριάντα πέντε έτη, θα αλλάξει δραματικά.
Το μήνυμα των υπόλοιπων Ευρωπαίων είναι σαφές και δεν επιδέχεται παρερμηνειών. Η καταληκτική ημερομηνία της 12ης Ιουλίου τέθηκε αποκλειστικά για το θεαθήναι. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ σε πέντε ημέρες να υπάρξει συμφωνία, όταν επί πέντε μήνες επί της σημερινής κυβέρνησης και όλους τόσους επί της προηγούμενης ήταν αδύνατο να συμφωνηθεί έστω η διαδικασία.
Όπως επίσης δεν επιδέχονται παρερμηνειών πια, οι προθέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία, οδηγεί συνειδητά την Ελλάδα εκτός Ευρώπης. Οι κυβερνώντες δεν ήθελαν ΠΟΤΕ να επέλθει συμφωνία, και σκοπίμως κωλυσιέργησαν οδηγώντας την χώρα στα βράχια και προ τετελεσμένων γεγονότων. Αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να εξοβελιστεί η Ελλάδα εκτός ευρώ, εξυπηρετώντας τοιουτοτρόπως τα συμφέροντα, αφενός μεν του ημεδαπού λόμπι της δραχμής, αφετέρου εκείνων εκτός Ελλάδος που επί χρόνια προσπαθούν να μας εκδιώξουν από την ευρωζώνη.
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση συντάχθηκε πλήρως, ταυτίστηκε, με τους Έλληνες κροίσους μεγαλο-οφειλέτες και τους εχθρούς της Ελλάδος όπως το γερμανικό ΥΠΟΙΚ και οι δορυφόροι του, καθώς και το ΔΝΤ.
Οι ημέρες μετά την Κυριακή θα είναι τραγικές. Ουδείς εξ ημών είναι σε θέση να αντιληφθεί πλήρως τι πρόκειται να ξημερώσει. Μόνο οι μετανάστες από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες που βίωσαν το σοκ της κατάρρευσης των εκεί καθεστώτων και της χρεοκοπίας των χωρών τους, μπορούν να μας δώσουν να καταλάβουμε τι μας περιμένει.
Δυστυχώς έμελλε στη γενιά μας να αντιμετωπίσει αυτήν την καταστροφή. Να αντιμετωπίσει το σκότος μιας τριτοκοσμικής Ελλάδος.
Οφείλουμε να επιδείξουμε σε κάθε περίπτωση ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, στο μέτρο του δυνατού σε κάθε περίπτωση, προστατεύοντας κατ' αρχήν τους εαυτούς μας και την οικογένειά μας. Η υγεία μας είναι αυτή τη στιγμή πιο σημαντική.
Θα τα καταφέρουμε.
Υ.Γ. 1ο. Οι ποινικές ευθύνες όσων οδηγούν την χώρα στην έξοδο από την Ευρώπη και την χρεοκοπία είναι προφανείς...
Υ.Γ. 2ο. Ερχόμενος στο γραφείο, είδα ένα παληκάρι, παραπληγικό, να προχωρεί υποβασταζόμενος από τη μητέρα του. Ομολογώ ότι δεν άντεξα άλλο, λύγισα...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ