Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Μήνυμα αισιοδοξίας από τους Πολίτες του κόσμου


Από το Μυστήριο
Την Πέμπτη το βράδυ, μετά από πολύ καιρό, κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να υποστηρίξουν τις απόψεις τους ως επί το πλείστον κανονικοί άνθρωποι.
Πολίτες της κοινωνίας, εργαζόμενοι και μη, νουνεχείς αλλά και απελπισμένοι συνάμα, αφού οι ονειρώξεις και οι ιδεοληψίες μιας χούφτας γραφικών, φανατικών και κολλημένων στο 1917 και το 1944, θέτουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε κίνδυνο.
Κυρίως νέες και νέοι.
Πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να απαιτήσουν κάτι που μέχρι πριν από λίγα χρόνια, θεωρείτο αυτονόητο. Να παραμείνει η Ελλάδα εκεί που ανήκει. Στην Ευρώπη. 
Πολίτες της Ευρώπης. Πολίτες του κόσμου.
Αυθόρμητα και όχι στημένα από τα κομματικά γραφεία των αριστερίστικων γκρουπούσκουλων. 
Πολίτες που δεν έχουν μάθει να κατεβαίνουν σε συγκεντρώσεις, αλλά που παρόλα αυτά δεν δίστασαν, ενόψει της κρισιμότητας των πολιτικών εξελίξεων.
Το Σύνταγμα δεν γέμισε από επαγγελματίες διαδηλωτές, κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές, ψεκασμένους και λοιπούς ανεπάγγελτους, ως συνήθως συμβαίνει. Το πλήθος της χθεσινής συγκέντρωσης εξόργισε, αλλά και ταρακούνησε το αριστερό κατεστημένο, που έχει επιβάλει να μονοπωλεί την εκπροσώπηση των "δικαίων του λαού".
Θεωρούσαν ότι θα συγκεντρώνονταν υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη το πολύ πεντακόσιοι νοματαίοι, αλλά τελικά ήσαν υπερδιπλάσιοι των "επαναστατών" της δραχμής και του δημοσίου την προηγούμενη ημέρα.
Το πρώτο μήνυμα εστάλη και ήταν σαφές. Ο τρίτος κόσμος δεν είναι επιλογή.
Υ.Γ. Στα αρνητικά της χθεσινής βραδιάς: Οι γνωστοί γραφικοί της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν selfies για να δείξουν πόσο "αγωνιστές" είναι. Οι τσιρίδες τους είναι καταγέλαστες.
Υ.Γ. 2ο. Στην επόμενη συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη, το Σύνταγμα θα θυμίσει εποχές των "Αγανακτισμένων" με το πλήθος που θα συρρεύσει. Εκτός και αν δεν προλάβουμε, ή το απαγορεύσει η Ζωή...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ