Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Είστε παράφρονες ή απλώς ηλίθιοι;


Από το Μυστήριο
Είναι απίστευτη η ελαφρότητά τους των λόγων τους. Η ευκολία με την οποία εκστομούν τη μια ανοησία μετά την άλλη, και προειδοποιούν ότι θα πράξουν το απονενοημένο.

Τους ακούς να ομιλούν για την τύχη της Ελλάδος, δηλαδή των παιδιών μας και τη δική μας, και νομίζεις ότι απλώς έχουν πάει σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και παίζουν στοίχημα το μέλλον μας.
Λες και αν χάσουν το στοίχημα, δεν έγινε και τίποτε. Θα ξαναποντάρουν στον επόμενο αγώνα για να ρεφάρουν.
Το τι έχει ακουστεί από το μεσημέρι, αποτελεί ικανός λόγος για να πάρεις το διαβατήριό σου και να μεταναστεύσεις με το πρώτο αεροπλάνο. Οπουδήποτε στον κόσμο. Γιατί αποκλείεται να υπάρχει στην οικουμένη άλλος τόπος, που οι πολιτικοί ταγοί να είναι τόσο ηλίθιοι. Μπορεί να είναι απλώς παράφρονες ή φανατικοί. Δεν έχει σημασία.
Ο κάθε ηλίθιος ή βλαμμένος έχει και άποψη για το πως θα σωθεί η χώρα. Άνθρωποι που εκπροσωπούν το 1-2% της κοινωνίας, θα αποφασίσουν για το υπόλοιπο 98-99%. Αυτό είναι το κρίμα μας.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλοι αυτοί αποφασίζουν για τις επόμενες γενιές και με την παραφροσύνη, την ηλιθιότητα και τον φανατισμό που τους διακρίνει θα μας σύρουν στο γκρεμό. Ποιοί; Αυτοί οι ανεπάγγελτοι, οι άχρηστοι, που δεν έχουν εργαστεί ΠΟΤΕ στη ζωή τους, αφού από τα 18 τους, τούς τρέφει το κόμμα. 
Συνδικαλιστές που παρουσιάστηκαν στο πόστο τους την πρώτη ημέρα που προσλήφθηκαν, και έκτοτε υπηρετούν την "Πατρίδα" και το συνδικαλισμό.
Γόνοι εύπορων οικογενειών που αποφάσισαν να "παίξουν" επανάσταση, έχοντας όμως όλα τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Οι ιθαγενείς άλλωστε θα πληρώσουν τα "παιχνίδια" τους. Αριστεροί είναι οι άνθρωποι, δεν είναι τίποτε κορόιδα. 
Μαθητευόμενοι μάγοι που αποφάσισαν να εφαρμόσουν στην πράξη τις ιδεοληψίες τους που έχουν αποτύχει παντού, εκτός της Βόρειας Κορέας.
Και για να τελειώνουμε. Αν το έγκλημα συντελεστεί, και η χώρα βρεθεί εκτός Ευρώ και χρεοκοπημένη, κάποιοι θα αναλάβουν τις ποινικές ευθύνες που τους αναλογούν για τις πράξεις τους αυτές.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ