Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Λαθρομετανάστες και κουκουλοφόροι λιάζονται στον αττικό ουρανό


Από το Μυστήριο
Το 2012 ήταν το χρονικό σημείο, που μέχρι σήμερα άπαντες θεωρούσαν ότι ήταν το έσχατο σημείο παρακμής. Στον οικονομικό τομέα, η τυπική χρεοκοπία ήταν προ των πυλών και η χώρα βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός της Ευρωζώνης.
Στον τομέα της ασφάλειας, το κέντρο των Αθηνών θύμιζε ξέφραγο αμπέλι. Είχε παραδοθεί στις ορέξεις των κουκουλοφόρων, που έσπαζαν, έκαιγαν και λεηλατούσαν κατά βούληση σε καθημερινή βάση. Λαθρομετανάστες είχαν κατακλύσει κάθε γωνία της πόλης, με επόμενη συνέπεια να ανθεί η εγκληματικότητα (ληστείες, κλοπές, εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία κλπ) μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Αθηναίων.
Από τα τέλη του 2012 η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται. Από τη μία, η επιτυχημένη καταστολή των κουκουλοφόρων και το ξεδόντιασμα του αντάρτικου πόλεως που επιχείρησαν οι «επαναστάτες» των βορείων προαστίων, αποκατάστησε σταδιακά την ηρεμία. Από την άλλη η συνεχής αστυνόμευση και κυρίως η οικονομική κρίση ανάγκασε πάρα πολλούς μετανάστες να αναζητήσουν σε άλλη χώρα την τύχη τους. Η Ελλάδα είχε πάψει να αποτελεί «αγαπημένο» προορισμό των απανταχού λαθρομεταναστών.
Η έλευση όμως του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ανέτρεψε τα δεδομένα. Με τον φανατισμό του γενίτσαρου, μια χούφτα ψευδό-διανοουμένων με μηδενική απήχηση στην κοινωνία, αποφάσισαν ότι έχουν πια την ιστορική ευκαιρία να εφαρμόσουν τις ιδεοληψίες τους. Δεν είναι γραφικές οι δηλώσεις και οι πράξεις τους, αλλά εντάσσονται στο σχεδιασμό τους για το μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας σε μία πολυφυλετική, όπου οι Έλληνες δεν θα είναι κατ’ ανάγκην η πλειοψηφία.
Έτσι οι δηλώσεις της αρμόδιας υφυπουργού για τη μετανάστευση (σημειωτέον πρώτη φορά θεσπίζεται τέτοια θέση) περί παροχής ασύλου σε κάθε λαθρομετανάστη, εντάσσονται στη λογική χορήγησης εν συνεχεία σε αυτούς της ελληνικής ιθαγένειας. Μία ματιά στο νέο νομοσχέδιο για την χορήγηση ιθαγένειας σε μετανάστες αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η ελληνική ιθαγένεια θα αποκτάται πλέον με μοναδική ευκολία. Επόμενο ήταν οι δηλώσεις αυτές να αποτελέσουν δέλεαρ για τα εκατομμύρια των δυστυχούντων σε Ασία και Αφρική, οι οποίοι πίστεψαν ότι η Ελλάδα έχει ανοίξει τα σύνορά της, άρα και τις πύλες της Ευρώπης για αυτούς.
Θα πρέπει να καταστεί όμως σαφές ότι τίθεται σε λανθασμένη βάση η θεώρηση του ζητήματος ότι η μετανάστευση είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών την Ελλάδα θα κατακλύσουν (και την Ιταλία). Μέχρι να φθάσουν στην Γερμανία και την Ολλανδία και το ζήτημα γίνει ευρωπαϊκό, ο χρόνος που θα παρέλθει είναι απροσδιόριστος, όπως επίσης και ο αριθμός τους που φθάσουν στην χώρα μας.
Οι δε φωτογραφικές διατάξεις για την ποινική αντιμετώπιση των καταδικασθέντων για τρομοκρατία, η ανοχή στις καταλήψεις δημοσίων κτηρίων από κάθε λογής μπαχαλάκια, η εντολή μη επέμβασης στην ΕΛ.ΑΣ. στην καταστροφική μανία των «αντιεξουσιαστών», φανερώνουν τη στάση μια μερίδας της Κυβερνήσεως που πάντοτε έβλεπε με συμπάθεια (τουλάχιστον) στους «κοινωνικούς αγωνιστές» που «έτυχε» να πάρουν τα όπλα. Είναι οι ίδιοι που έσπευδαν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκες «συντρόφων» τους για την τρομοκρατία. Ή που αναλάμβαναν ως συνήγοροι υπεράσπισης τους. Ή που μιλούσαν περί άοπλης αστυνομίας, κατάργησης των ΜΑΤ, που δικαιολογούσαν κάθε επίθεση εναντίον της ΕΛ.ΑΣ. τη στιγμή που «σταύρωναν» κάθε αστυνομικό που υπερέβαινε τα ειωθότα.
Δυστυχώς η κατάσταση θα επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Οι καραβιές των λαθρομεταναστών θα «λιάζονται» στον αττικό ουρανό, πλάι με τους Αθηναίους και τους τουρίστες. Τα νησιά θα αντιμετωπίσουν μείζον ζήτημα, καθώς ο καιρός θα βελτιώνεται, άρα και η διάβαση του Αιγαίου θα γίνεται ευκολότερη. Οι μπαχαλάκηδες, όσο θα βλέπουν ότι η Κυβέρνηση φοβάται ή δεν θέλει να τους αντιμετωπίσει, θα αποθρασύνονται περισσότερο.
Τα ανωτέρω όμως ήσαν γνωστά πολύ πριν τις εκλογές. Τα εν λόγω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν κρύφτηκαν ή απέκρυψαν τις απόψεις τους. Αντιθέτως δε, με την πρώτη ευκαιρία τις δημοσιοποιούσαν και τις προπαγάνδιζαν. Ήταν άλλωστε και στο πρόγραμμα του κόμματος. Επομένως κανείς από το 37% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί τώρα να πει ότι δεν γνώριζε…
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ