Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Οι μέρες τους τελείωσαν...


Από τον Sinnerman
Αγαπητοί φίλοι, συγγενείς και κυρίως σύντροφοι, η ευχάριστη ημέρα πλέον είναι εδώ. Ο τρισμέγιστος Αλέξης είναι πλέον ο Πρωθυπουργός μας.
Ο πιο νέος. Ο πιο cool. Ο πρώτος χωρίς γραβάτα. Ο πρώτος και καλύτερος, γενικότερα..., μην γίνω κι άλλο, όμως κακεντρεχής, στις πρώτες του ημέρες.
Του εύχομαι καλά επιτυχία, αν και αυτή είναι ήδη εξασφαλισμένη...
Τώρα, όμως στα δικά μας: Η αποφράδα ημέρα που όλοι μας φοβόμασταν και στο τέλος προσδοκούσαμε, τελικά έφτασε. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς τους 1.700.000 περίπου Έλληνες, οι οποίοι ψήφισαν υπέρ της παράταξης και εν τέλει υπέρ της πατρίδας.
Θέλω όμως,να ξεκαθαρίσω τη στάση μου. Όσοι από εμάς δώσαμε τον όποιο αγώνα, το προηγούμενο διάστημα, δεν το κάναμε για τους φωστήρες του Μαξίμου. Τον αγώνα τον δώσαμε και την παράταξη την στηρίξαμε, αρυόμενοι από καθαρά πατριωτικούς λόγους. Δεν το κάναμε για να στηρίξουμε τον Σαμαρά. Εμείς ήμασταν και θα είμαστε εδώ, όταν άλλοι έρχονται και παρέρχονται.
Επίσης, με θυμηδία άκουσα το βράδυ της Κυριακής τις δηλώσεις του απελθόντος πλέον πρωθυπουργού. Με μεγαλύτερη θλίψη όμως, ενημερώθηκα για το τελευταίο (ελπίζω) ατόπημα του: Να μην παραδώσει στον σύντροφο Αλέξη ,ο οποίος, ό,τι και να του καταλογίζουμε, είναι πλέον ο πρωθυπουργός της χώρας μας. Οι κύριοι του Μαξίμου μίκρυναν την παράταξη τα προηγούμενα χρόνια με τις επιλογές τους και δεν σταματούν να το κάνουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν τους αρμόζουμε, ούτε μας αρμόζουν. Δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς, δεν γίναμε, ούτε θα γίνουμε ποτέ.
Κλαίω δε, από τα γέλια, με τις δηλώσεις ορισμένων ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής Προέδρου στη ΝΔ. Είναι οι ίδιοι, που λίγες μέρες πριν τις εκλογές έλεγαν ότι η ΝΔ είναι κοντά με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουν πιθανότητες ανατροπής. Η απόσταση τους από την κοινωνία έχει φτάσει αυτής μεταξύ γης και πλανήτη Αρη.
Τα όργανα άρχισαν και αυτήν την φορά δεν θα είναι νταούλια και ζουρνάδες. Θα είναι ολόκληρη ορχήστρα, που θα παίζει, όταν οι κύριοι αυτοί αποχωρούν από τη ΝΔ, μετά μουσικής...
Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, οι μέρες τους τελείωσαν. Η παράταξη ήδη έχει μπει στην επόμενη μέρα της. Και αυτή δεν μπορεί να είναι χειρότερη.
Εις το επανιδείν.
Στο συνέδριο...
Sinnerman