Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Αλλαγή ηγεσίας τώρα


Από το Μυστήριο
Μετά τη σημερινή ανεπανάληπτη συντριβή, αναμενόμενη για όσους έχουν στοιχειώδη λογική και κρίση, θα πρέπει να δρομολογηθεί αλλαγή ηγεσίας άμεσα.
Ο κ. Σαμαράς οφείλει να αντιληφθεί ότι πρέπει να παραιτηθεί και να μην ακούσει τα φερέφωνα του Μαξίμου που τον πιέζουν να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα μετερχόμενοι ανόητα επιχειρήματα περί μικρής πτώσης των ποσοστών σε σχέσει με το 2012 και λοιπές χαζομάρες.
Ο κ. Σαμαράς απέτυχε παταγωδώς. Ή μάλλον κάτι "πέτυχε". "Κατόρθωσε" το ακατόρθωτο. Να αναδείξει με τις παλινωδίες και αστοχίες του τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό.
Ο κ. Σαμαράς θα μείνει στην ιστορία ως ο αρχηγός της ΝΔ που έφερε την εξουσία στην ριζοσπαστική Αριστερά.
Διαλύοντας την ραχοκοκαλιά της μεσαίας τάξης και διώκοντας παντί τρόπω κάθε επαγγελματική ομάδα, η ΝΔ του κ. Σαμαρά συνέτριψε την παράταξη. Μία παράταξη που είχε φθάσει στο έσχατο σημείο να εκπροσωπείται σε όλα τα ΜΜΕ και τα fora από τα αλαλάζοντα ακροδεξιά ορφανά του ΛΑΟΣ και της ΠΟΛΑΝ.
Και να μην προσπαθούν τα ανωτέρω φερέφωνα του Μαξίμου να μεταθέσουν τις αποκλειστικές τους ευθύνες στη Συγγρού και στο κόμμα και στα νεώτερα στελέχη. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά του επικεφαλής και των συμβούλων του Μαξίμου (βλ. "Μια διαφημιστική εκστρατεία για κλάματα...", http://ed-mysterious.blogspot.gr/2015/01/blog-post_68.html)
Από αύριο θα πρέπει να ξεκινήσει επιτέλους η ανασύνθεση της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης με νέους και άφθαρτους ανθρώπους που έχουν σταδιοδρομήσει στον χώρο εργασίας τους. Το χθες πρέπει να απομακρυνθεί δια παντός. Με υλικά κατεδαφίσεως δεν χτίζεται στέρεη πολυκατοικία.
Υ.Γ. Το ποσοστό που πέτυχε η ΝΔ ανήκει αποκλειστικά και μόνο σε εκείνους, που έστω με πολύ πίκρα, έβαλαν πλάτη και έδωσαν τον αγώνα τους.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ