Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τον dj Μ. Βουλαρίνο


Τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια
ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ
Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που πάει πακέτο με μέτρια τραγούδια. Βαρετά μπακαλιαροτράγουδα που μοιάζουν φτιαγμένα για να ισορροπήσουν με αηδία και στομαχικές διαταραχές τη χαρά των δώρων και της άδειας. Όμως μέσα στον συρφετό της μετριότητας ξεχωρίζουν μερικά διαμάντια. Τραγούδια ή ερμηνείες που είναι τόσο φρικτές που απαιτούν ταλέντο σπάνιο και ειδικό. Γιατί αν το να κάνεις κάτι μέτριο είναι εύκολο και το να κάνεις κάτι καλό είναι δύσκολο, το να κάνεις κάτι πραγματικά κακό είναι το πιο σπάνιο από όλα.

1. Στράτος Τζώρτζογλου - Last Christmas
Η αγαπημένη μπακαλιαροσάχλα των Wham μετατρέπεται στο τραγουδιστικό αντίστοιχο πολύνεκρης καραμπόλας στην εθνική (αν και στην πραγματικότητα αυτή η εκτέλεση δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα που να έχουμε δει η ακούσει στον πλανήτη Γη). 
Video Bonus: Η Μαίρη η Συνατσάκη που προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να κρύψει τα δάκρυα της


2. Γιώργος Αναστασίου - Ρούντολφ το Ελαφάκι
Το κλασσικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι σε μια εκτέλεση – πολιτιστικό σταυροδρόμι χωρίς σήμανση. Η ακουστική απόδειξη πως η Ελλάδα είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών, τους οποίους αφού χωνέψει, ξερνάει. Μεγάλο συν το πιο ό,τι να ‘ναι μπουζούκι που έχει παιχτεί ποτέ.  
Video Bonus: Ο ερμηνευτής και ο μπουζουξής σοφά τοποθετημένοι σε παραθυράκια για μεταφραστές κωφαλάλων


3. Stan – Φέτος τα Χριστούγεννα
Ο Stan είναι ο Έλληνας Τζάστιν Μπίπερ με τον ίδιο τρόπο που η Βάνα η Μπάρμπα είναι η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι, η Άννα η Βίσση η Ελληνίδα Μαντόνα και τα Λάντα οι Ρώσικες Λαμποργκίνι. Εδώ νιαουρίζει με την χαρακτηριστική του ελληνοαγγλικοσουριναμέζικη προφορά ένα τραγούδι που είναι αρκετό για να δικαιολογήσει διαδηλώσεις με αίτημα την κατάργηση των χριστουγεννιάτικων εορτασμών. 
Video Bonus: Ο Stan παίζει air guitar με πραγματική κιθάρα στα χέρια


4. Καίτη Γαρμπή – Τούλι για τον Χριστούλη
Και μόνο η ρίμα του τίτλου είναι αρκετή για να βάλει αυτήν την αρρωστουργηματική διασκευή στο πάνθεον των πιο φρικαλέων Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Εκεί, όμως, που νομίζεις πως δεν έχει πιο κάτω από την ιδέα να γίνει ο Χριστούλης μπομπονιέρα, έρχεται η κραυγή του κυρίου τενόρου στο τέλος και δίνει το μοιραίο χτύπημα. 
Video Bonus: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις λάμπες φθορίου που κάνει τα παιδάκια που κάθονται μπροστά του να μοιάζουν με μέλη σατανιστικής σέχτας κατά τη διάρκεια τελετής.


5. Έφη Σαρρή – Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά
Η Έφη η Σαρρή αποδεικνύει την εμμονή της με τον Ιησού και μετά το αρρωστούργημα Σταυρώστε Με, ασχολείται με την θεία τη γέννηση μόνο και μόνο για τη σκεπάσει με τη λάμψη της. 
Video Bonus: Όλο το βίντεο κλιπ που δίνει νέα διάσταση στους όρους low budget και Christmas Threesome with Blonde MILF.


6. PLUS – Χριστούγεννα στην Καλαμάτα 
Η φετινή προσθήκη στα γιορτινά αρρωστουργήματα ειναι η πέρα από κάθε περιγραφή απόδειξη πως η επαρχία όταν θέλει μπορεί να ξεχωρίσει. Είναι το πιο λαμπρό διαμάντι του στέμματος. Είναι το τραγούδι που κάνει τον Νίκο τον Καρβέλα να μοιάζει με Πολ Μακ Κάρτνει και τον Μπάμπη τον Στόκα με Νικο Γκάτσο. Είναι το τραγούδι που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το μέλλον της ανθρωπότητας. Είναι το τραγούδι που περιέχει τον στίχο «άγια νύχτα ξημερώνει». Είναι ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ όλων των εποχών και μπράβο του. 
Video Bonus: το τραγούδι κορυφώνεται σε ένα οργιαστικό λάιβ μπροστά σε 7 τυχαίους τύπους που μοιάζουν να σκέφτονται αν θα ήταν λιγότερο βαρετό το να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους κοιτώντας τις τρίχες του χεριού τους να μεγαλώνουν.