Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Καιρός γαρ εγγύς !


Από το Σεμνό & Ταπεινό 
Το πόσο «έτοιμη» να κυβερνήσει είναι η εν Ελλάδι παρεπιδημούσα «Αριστερά» απεδείχθη περιτράνως από την απόφαση της viva-Ρένας Δούρου να ακυρώσει τους διαγωνισμούς για τα εργοστάσια επεξεργασίας απορριμμάτων του Νομού Αττικής.

Αφού πέταξε μια δικαιολογία περί δήθεν «αδιαφανών διαδικασιών» δημοπράτησης (όπου ειρήσθω εν παρόδω επρόκειτο για ανοικτούς διεθνείς διαγωνισμούς, οι οποίοι επέτρεπαν την υποβολή προτάσεων με όλες τις διαθέσιμες και αποδεκτές διεθνώς τεχνολογίες), στη συνέχεια μας είπε ότι θα εξεταστεί ένα άλλο πλάνο διαχείρισης των σκουπιδιών.
Δηλαδή, η κα Περιφερειάρχης, καίτοι έχει εκλεγεί από τον Μάιο, καίτοι έχει αναλάβει επισήμως από τον Σεπτέμβριο, καίτοι είχε από την προεκλογική περίοδο διακηρύξει την αντίθεσή της στο προηγούμενο πλάνο δημοπράτησης των εν λόγω έργων, σήμερα καταργεί το πλάνο αυτό και παραπέμπει στις καλένδες τις όποιες αποφάσεις, διότι, πολύ απλά, δεν έχει πλάνο !!!
Κάπως έτσι, λοιπόν, θα μας προκύψει και το περίφημο Plan B’ του Alexis, όταν οι δανειστές και εταίροι μας θα του πουν ένα μεγαλοπρεπές “pacta sunt servanda”!
Βλέποντας και κάνοντας, λοιπόν, είναι το μεγαλειώδες πλάνο της Αριστεράς που «σαν έτοιμη από καιρό» φιλοδοξεί να μας κυβερνήσει.
Θα ‘χουμε να λέμε, επομένως, μέχρις τις 25 Ιανουαρίου.
Επί του παρόντος, εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά σε όλους τους συντρόφους – συναγωνιστές, υγεία πάνω απ’ όλα και υπομονή .... Ο 4ος δρόμος προς τον σοσιαλισμό εγγύς γαρ!
Υ.Γ.: Εννοείται ότι μέχρι να δεήσει η κα. Δούρου να μας πει πιο είναι το πλάνο της για το θέμα, τα σκουπίδια θα τα τρώμε!!!
Υ.Γ. 2: Εννοείται ότι με την απόφασή της αυτή στέλνει τον λογαριασμό (ήτοι τα νέα πρόστιμα που θα μας επιβληθούν) στον σύντροφο-κολλητό της και wanna-be-Πρωθυπουργό Alexi.
Τα λέμε του χρόνου!
Σεμνός & Ταπεινός