Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Ο χαρακτηριζόμενος από όλα σχεδόν τα μέρη ως «σοβαρός» (και Αντιπρόεδρος της Βουλής) κ. Δραγασάκης, κατήγγειλε προ καιρού από βήματος της Βουλής τα περί ύπαρξης κουμπαρά για την εξαγορά βουλευτών εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας
Ανέφερε τότε, στεντορεία τη φωνή, ότι τα ονόματα των δωροδοκούντων και δωροδοκουμένων «θα τα αποκαλύψει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή»!!!!
Δυστυχώς γι’ αυτούς, τους πρόλαβε ο κ. Καμμένος και μάθαμε ότι ο δωροδοκών είναι ένα παντελώς άγνωστο δήθεν στέλεχος της ΝΔ και η (κατ’ απόπειρα) δωροδοκούμενη η «πασίγνωστη» βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κα Ξουλίδου!!!
Πάλι καλά, γιατί εγώ φοβήθηκα μήπως μας πουν τίποτα για Νεφελίμ και Ελοχίμ!
Πάντως, σε κάτι έπεσε μέσα ο κ. Δραγασάκης:
Τα ονόματα τα αποκάλυψε ο (μελλοντικός) Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!
Ε ρε ψέκασμα που σας (μας) χρειάζεται!
Το θέμα αυτό είναι, ωστόσο, ιδιαίτερα επικίνδυνο μέσα στη γελοιότητά του. Διότι με αυτές τις «καταγγελίες» ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να δηλητηριάσει την εν γένει περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε σημείο τέτοιο, ώστε  όποιος μη κυβερνητικός βουλευτής ψηφίσει τον «εκλεκτό» της κυβέρνησης, να θεωρείται, εκ προοιμίου, ότι «τ’ άρπαξε».
Δεν θα περίμενα, βέβαια, κάτι διαφορετικό, από τους ανθρώπους αυτούς που έχουν χωρίσει τους Έλληνες σε «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς», σε «πατριώτες» (κατά τη δική τους, βέβαια, «κομμουνιστογενή» λογική) και δοσίλογους.
Μπροστά στην εξουσία, δεν ορρωδούν προ ουδενός. Ακόμα και αν διχάζουν τον ελληνικό λαό.
Υ.Γ. Η κ. Τζάκρη θα φορά τις Louboutin της και στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ; Μαζί με τις συντρόφισσες με τα αμπέχωνα και τις αρβύλες;
Σεμνός & Ταπεινός