Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ντιέγκο δεν θα γίνει ποτέ...


Από το Μυστήριο
Ναι, είναι πολύ μεγάλος παίκτης ο Μέσι, αλλά Μαραντόνα δεν είναι, ούτε προβλέπεται να γίνει ποτέ.
Ούτε καν τον πλησίασε.
Ναι, ο Μέσι έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο, αλλά αγωνιζόμενος στη μεγάλη Μπάρτσα με πολύ μεγάλους συμπαίκτες.
Ο Μαραντόνα ήταν τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα, ο ηγέτης της Αργεντινής. Με μότο το "μόνος μου και όλοι σας" πήρε από το χέρι τους Αργεντίνους και κατέκτησε το τρόπαιο το 1986.
Το 1990 εναντίον της ΦΙΦΑ δε μάσησε, τους πολέμησε και πάλι μόνος του και οδήγησε την επιεικώς μέτρια Αργεντινή μέχρι το τελικό όπου το κοράκι του στέρησε την κούπα με ένα ανύπαρκτο πέναλτι.
Ο Μέσι και σε αυτό το Μουντιάλ στα δύσκολα ήταν απελπιστικά απών. Ανύπαρκτος εν συγκρίσει με την κλάση του. Μερικές σπασμωδικές καλές ενέργειες και αυτό ήταν. Όποια και είναι η δικαιολογία του, το αποτέλεσμα είναι ένα. Απέτυχε παταγωδώς.
Το δε φάουλ στα ...πουλιά στο 120΄ εχθές, έδειξε πόσο ...γατάκι είναι.
Υ.Γ. Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα των πάνσοφων δημοσιογράφων - γκουρού του ποδοσφαίρου (ναι, είναι οι ίδιοι που κάνουν κοκοκό τις αποκαλύψεις για τη μαφία στο ποδόσφαιρο) οι Γερμανοί δεν ήταν καλύτεροι εχθές. Πιο τυχεροί ήταν. Οι Αργεντίνοι έκαναν τις περισσότερες ευκαιρίες, απλώς με τα παλτά που είχαν μπροστά, δεν πέτυχαν το γκολ που θα τους έδινε το τρόπαιο.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ