Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Δεν σου άρεσε η Εθνική; Κριτικάρεις κιόλας; Είσαι προδότης




Από το Μυστήριο
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν είδα εχθές την τριάρα της Εθνικής, αλλά σήμερα έβαλα τα δυνατά μου και επιστρατεύοντας όλη την υπομονή μου είδα τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση.
Η μόνη χώρα στον κόσμο είναι μάλλον η Ελλάδα, όπου απαγορεύεται - από τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια - να ασκηθεί οποιαδήποτε κριτική εναντίον της Εθνικής. Προφανώς για να μην χαλάσει το υπερκερδοφόρο παραμύθι του "Πειρατικού"...
Όπως είχα γράψει, ιδιαίτερες απαιτήσεις από αυτήν την Εθνική δεν είχα. Η συμμετοχή της στο Μουντιάλ είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά και το ταβάνι της. Δεν γίνεται όμως να δέχεσαι 3 γκολ από μία ομάδα που μας έπαιξε στο χαλαρό, και να απαγορεύεται δια ροπάλου να έχεις αντίθετη γνώμη, με το κίνδυνο να θεωρηθείς μάλιστα και προδότης.
Έτσι, διακινδυνεύοντας να κατηγορήσουν κι εμένα ως ...απάτριδα Συριζαίο, μίζερο, αγνώμονα, κλπ, θα πω αυτά που εγώ είδα στο χθεσινό παιχνίδι.
- Και τα τρία γκολ μπήκαν από το κέντρο της άμυνας. Συνεπώς, δεν μπορεί να υπάρχει διακριθείς κεντρικός αμυντικός.
- Πόσα δηλαδή έπρεπε να φάμε, για να τολμήσουν τα παπαγαλάκια να πουν το προφανές; Ότι χάσαμε δίκαια.
- Με τόσες γκέλες ανά αγώνα, αν ο Μανωλάς λεγόταν Τραμπάκουλας, θα έπαιζε ακόμη στον Θρασύβουλο. Αλλά είπαμε, ενδιαφέρεται για αυτόν η Μπάρτσα...
- Ο Κατσουράνης έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας το έχει ακόμη ανακοινώσει...
- Παίκτης Χολέμπας δεν υπάρχει....
- Παικτάκια της σειράς με αστεία κουρέματα και με μπλαζέ υφάκι, για κάποιο μυστήριο λόγο νομίζουν ότι είναι για Premera.  
- Ο Γκέκας είναι πια καλός για τον Πλατανιά Τουρκίας.
- "Μαγκιές" οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι του αιώνιου πρωταθλητή κάνουν μόνο όπου τους παίρνει. Δηλαδή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
- Η Εθνική κρίνεται για τα αποτελέσματά της σε κάθε διοργάνωση. Εκτός και αν πρέπει για τα επόμενα 50 χρόνια να καλύπτει τις αποτυχίες η κατάκτηση του ευρωπαϊκού το 2004.
- Αν ο Μήτρογλου ήταν σε καλή κατάσταση, η Εθνική θα ανέβαινε επίπεδο.
- Ο Κονέ είναι πιο ταλαντούχος παίκτης αυτής της Εθνικής και δικαίως είχε γίνει αυτός ο ντόρος πριν από χρόνια ανάμεσα σε ΑΕΚ και γαύρο.
- Σε αυτήν την Εθνική, ο 36χρονος Καραγκούνης πρέπει να ξεκινά βασικός.
- Εννοείται ότι ακόμη και τώρα έχουμε ελπίδες. Αρκεί να σταθούμε τυχεροί - για το πω κομψά - και παίξουμε πολύ δυνατά Ιάπωνες και Ιβοριανούς στα επόμενα ματς. Στα όρια του "ξύλου"
Υ.Γ. Τεράστια η απώλεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο πιτσιρικάς της Σάλκε είναι μακράν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ