Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η «dream team»...


Από το Μυστήριο
Σταύρε, εμείς πάντως σε είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως για τους κινδύνους εκτροπής του εγχειρήματος σου από τους γνωστούς αριστερούς γραφικούς που έσπευσαν να δηλώσουν ότι συντάσσονται με εσένα.
Και δικαιωθήκαμε δυστυχώς για εσένα τάχιστα, με τις - ο θεός να τις κάνει - «απόψεις» του συνοδοιπόρου σου, Νίκου Δήμου, για την Επανάσταση του 1821.
Στο άρθρο «Το Ποτάμι: Χείμαρρος ή ρυάκι;» (http://ed-mysterious.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3203.html) αναφέραμε ότι:
«Το «Ποτάμι» είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την διέξοδο για εκείνους που θέλουν να «τιμωρήσουν» τη ΝΔ στις ευρωεκλογές για τα κυβερνητικά πεπραγμένα της, χωρίς μάλιστα ενοχές. Αν μάλιστα δεν εκστομιστούν «πατάτες» για την ονομασία των Σκοπίων, ή για νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και άλλες προοδευτικούρες, ο μέσος κεντροδεξιός θα την ρίξει την ψήφο στο «Ποτάμι»».
Σταύρε, αν δεν μαζέψεις τον κάθε γραφικό ψευδοδιανοούμενο απατρίδα, το ποτάμι σου μετά βεβαιότητα θα μετατραπεί σε ρυάκια βροχής.
Εκτός κι αν σκοπεύεις να κάνεις μεταγραφή και την κ. Ρεπούση, ώστε να δημιουργήσεις την «dream team» των ανιστόρητων κομπλεξικών με την ελληνική καταγωγή τους...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ