Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ...


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Συντρόφισσες και σύντροφοι, συναγωνιστές και συνοδοιπόροι, εύχομαι όλοι σας να έχετε αποκτήσει αυτό το γλυκό επαναστατικό «σοκολατί» χρώμα, κατά τις θερινές «μάχες» που δώσατε με τα κύματα ή κατά την πόση, παρά θιν' αλός, εξωτικών ποτών με βάση το ρούμι (caipirihna) ή την εκ Κούβας ορμώμενη τεκίλα (margarita).
Ελπίζω, δε, όσοι εξ υμών βρεθήκατε σε κανένα νησί του Αιγαίου να μην ζαλιστήκατε από τους τρελούς αέρηδες. Εγώ πάντως, φανατικός του Ιονίου γαρ, απόλαυσα ήρεμες θάλασσες ... αλλά και πολλή ζέστη.
Και μια και είπα για Ιόνιο, δεν μπορώ παρά να μην αναφερθώ στον προσφιλή μου Νίκο Δένδια, με μία μόνον κουβέντα: Ο άνθρωπος έχει πολλά καντάρια «αυγά» (που θα ‘λεγε και ο Γιάννης Ιωαννίδης).
... Και μια και αναφέρθηκα στον Δένδια, ας στείλω και ένα μήνυμα προς τους Συριζαίους φίλους: Σύντροφοι .... ξύδι! Έτσι όπως το πάει ο Υπουργός, θα μείνετε στο τέλος άστεγοι !!! Επειδή, όμως, τελώ ακόμα σε φάση προσαρμογής, άμα τη επιστροφή μου από τας διακοπάς, δεν θα πολιτικολογήσω περαιτέρω.
Εύχομαι σε όλους καλό φθινόπωρο, καλόν επερχόμενο χειμώνα και καλά κουράγια εν όψει της επέλασης των βαρβάρων (βλ: σημειώματα της εφορίας)...
Υ.Γ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε – αυθωρεί και παραχρήμα – να εγκαλέσει την Κυβέρνηση για την επέμβαση στο Πολυτεχνείο, αλλά ακόμα σιωπά για τα επεισόδια σε βάρος των Χριστιανών ομοφύλων μας στην Πρεμετή της Αλβανίας (βλ. σχετικά πολύ καλό άρθρο του Μυστήριου : Η Ελλάδα λησμόνησε την Βόρειο Ήπειρο ). Είναι, πλέον, προφανές ότι άλλες είναι οι «προτεραιότητες» των εν λόγω κυρίων.
Υγιαίνετε!
Σεμνός & Ταπεινός