Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Από τον "ΜΑΧΙΜΟ"
Τετάρτη βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης, καλούνται να βρουν τη λύση, να άρουν το αδιέξοδο που τους προκάλεσε το ζήτημα του προσωρινού κλεισίματος της ΕΡΤ.
Δε νομίζω να υπάρχει Έλληνας που να συμφωνεί με το «μαύρο» στις οθόνες της Δημόσιας τηλεόρασης! Παραπέμπει σε άλλες εποχές. Πολλοί θα συμφωνήσουν ότι η ΕΡΤ είναι δημιούργημα των πολιτικών των εκάστοτε κυβερνήσεων και δεν φταίνε οι εργαζόμενοι. Μεγάλη αλήθεια! Το αν στις εκλογές των συνδικαλιστών το ΠΑΣΟΚ έφθανε σε ποσοστά 90%, ασφαλώς και δεν φταίνε οι εργαζόμενοι. Οι πολιτικές φταίνε. Αν η ΕΡΤ δεν ήταν αυτή που θέλαμε κι εδώ υπάρχουν ευθύνες στους πολιτικούς, γιατί αποδεδειγμένα οι κυβερνήσεις «ακουμπούσαν» και έβαζαν τα δικά τους παιδιά, ανάλογα με το που φύσαγε ο άνεμος!
Όμως πρέπει να δούμε το δάσος και όχι το δένδρο. Η ΕΡΤ είναι η αφορμή! Η ΕΡΤ δεν είναι το μεγάλο πρόβλημα. Η ΕΡΤ είναι η αφορμή για να αποδειχθεί ότι τα προβλήματα στην τρικομματική κυβέρνηση είναι πολλά και έχουν και βάθος και τα χαμόγελα και οι χειραψίες για επικοινωνιακούς λόγους δεν δείχνουν την αλήθεια!!!
Φορολογικό νομοσχέδιο (εκκρεμεί δυο χρόνια), απολύσεις στο Δημόσιο και αξιολογήσεις προσωπικού (εκκρεμούν δυο χρόνια) παιδεία, προβληματική υγεία, ασφαλιστικά ταμεία στο κόκκινο, είναι τα προβλήματα φωτιά, που καλούνται να λύσουν πολύ καιρό τώρα οι πολιτικοί μας με την πολιτική τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα! Γιατί; Γιατί μήπως ποτέ δεν παραμέρισαν τους εγωισμούς; Γιατί μήπως ποτέ δεν θέλησαν να τα βάλουν με το πελατειακό κράτος; Γιατί μήπως η γραφειοκρατία είναι περίπλοκη και τελικά ανίκητη και άρα μεταθέτουμε τα προβλήματα για μετά;
Μήπως όμως κάπου εδώ είναι η ώρα της αλήθειας; Ποιάς αλήθειας όμως; Της αλήθειας που θα οδηγήσει σε κάλπες; Έτσι θα λυθούν τα προβλήματα; Για να βγει μια κυβέρνηση και βλέπουμε μετά; Μήπως είναι η αληθινή ώρα οι τρείς Αρχηγοί να παραμερίσουν πραγματικά το πολιτικό κόστος και να πούνε την αλήθεια; Που πάει η οικονομία… που βαδίζει η χώρα…
Οι εκλογές θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο, το γνωρίζουν και οι τρείς Αρχηγοί. Εκτός αν ξέρουν κάτι περισσότερο και δεν το λένε στον λαό. Απόψε.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ, ΣΥΝΕΣΗ, ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΧΙ ΚΑΛΠΕΣ.
Οι κάλπες οδηγούν στο άγνωστο κύριοι.
"ΜΑΧΙΜΟΣ"