Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Δε λέγεται Μπαρτζόκιτς...



Από τον Betmixer
Γεια σου φίλε.
Μεγάλη «πόρνη» η ζωή, αυτό είναι γνωστό και το «μάθαμε» όλοι μας μέσα σε ένα τριήμερο γι’ ακόμα μια φορά.
Από το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της Παρασκευής, στη ΘΛΙΨΗ του Σαββάτου και τούμπαλιν ξανά την Κυριακή. «Ξενέρωσα» μου έστειλε σε sms ένας φίλος «άρρωστος» γαύρος και το μήνυμα το έστειλε με το που τελείωσε ο ποδοσφαιρικός ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ τελικός της ντροπής. Παράλληλα, είμαι βέβαιος ότι ξενέρωσαν και πολλοί ακόμα υγιώς σκεπτόμενοι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Το περασμένο ΠΣΚ έκανε (φρονώ) μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη και τη ζημιά την προκάλεσε ο άλλος Ολυμπιακός, εκείνος που με ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, διέσυρε τα «ΘΗΡΙΑ» που βρήκε μπροστά του στο Λονδίνο.
Γατάκι η «Αρκούδα», ζητιάνα η «Βασίλισσα» και θα κλείσω τη δημοσίευση με αναφορά στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόουτς Μπαρτζώκα.
Που έτσι και τον έλεγαν Μπαρτζόκιτς, δε θα ήταν «άμπαλος», «λίγος», «καλός για το Μαρούσι», «πουθενάς».
Ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά την κούπα.
Αθάνατη η ελληνική μιζέρια, από τα μεγαλύτερα δεινά, έχει ιστορικά (και όχι μόνο αθλητικά) μεγάλη ευθύνη για την κατρακύλα την οποία έχει πάρει αυτός εδώ ο τόπος…
ΥΓ : Ο ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ (περσινός) Ολυμπιακός του Βαλβέρδε γκρεμίστηκε. Ο ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ (περσινός) Ολυμπιακός του Ίβκοβιτς, έγινε ακόμα πιο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ και δεδομένα (ακόμα) περισσότερο «ΣΟΦΟΣ»…
ΥΓ 2 : Τελικός Euroleague, και όμως δεν έγινε sold out. Χαοτικές συγκρίσεις υπέρ του ποδοσφαίρου, για μένα ακατανόητες, αλλά οι αλήθειες πρέπει να καταγράφονται.
ΥΓ 3 : Για ασφαλές στοίχημα : www.betmixers.net
BETMIXER