Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Συμπλεγματικοί αναθεωρητές της ελληνικής ιστορίας


Από το Μυστήριο
Έγινε σήμερα γνωστό ότι η κατά τα άλλα βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, κ. Ρεπούση, ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των Ποντίων και των Ελλήνων Μικρασιατών.
Και οι δύο γενοκτονίες έχουν αναγνωριστεί ομόφωνα από τη Βουλή από το 1998.
Γνωρίσαμε για πρώτη φορά την εν λόγω όταν στο σχολικό εγχειρίδιο που είχε συγγράψει, αναφέρονταν οι θέσεις της περί «συνωστισμού των Ελλήνων» στο λιμάνι της Σμύρνης το 1922. Ευτυχώς το σχολικό αυτό εγχειρίδιο αποσύρθηκε εγκαίρως.
Δρέποντας τις δάφνες της η κ. Ρεπούση εκλέχθηκε βουλευτής το 2012 στην Α΄ Πειραιώς με το ρεκόρ των 1.629 ψήφων...
Για όσους δεν γνωρίζουν η εν λόγω είναι καθηγήτρια ιστορίας (!!!) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο...
Είναι προφανές ότι η εν λόγω έχει πρόβλημα με την ελληνική της καταγωγή. Δεν αισθάνεται καλά που γεννήθηκε στην Ελλάδα και ομιλεί την ελληνική. Και προσπαθεί εναγωνίως σε κάθε ευκαιρία να προκαλέσει.
Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των αριστερών ψευδό-διανοούμενων που έχουν βάλει σκοπό τη ζωή τους την αναθεώρηση της ελληνικής ιστορίας επί τω τέλει τον ιστορικό ευνουχισμό των Ελλήνων. Με την βοήθεια των καθεστωτικών ΜΜΕ, η ψευδό-αριστερή διανόηση έχει κυριαρχήσει ιδεολογικά από το 1974 και εντεύθεν και οι απόψεις αυτών των ακραίων προβάλλονται και επιβάλλονται.
Παραδείγματος χάριν το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για την Επανάσταση του 1821, οι απόψεις των περισσότερων ιστορικών που ακούστηκαν ήταν στην καλύτερη μονομερείς και υπηρετούσαν την ψευδό-προοδευτική θέση που θέλει την επανάσταση των Ελλήνων ως ταξικό και κοινωνικό αγώνα, απαξιώνοντας και υποβαθμίζοντας την εθνική διάστασή της.
Οι εν λόγω αναθεωρητές είναι εκείνοι επίσης που θα σπεύσουν να υπερτονίσουν κάθε αρνητικό χαρακτηριστικό ή γεγονός που θα συμβεί με Έλληνα θύτη, και που θα σπεύσουν να στρογγυλέψουν και να υποβαθμίσουν ένα γεγονός όταν οι Έλληνες είναι τα θύματα.
Με προφανές σύμπλεγμα κατωτερότητας έναντι όλων, και ιδίως των "Δυτικών", προβαίνουν σε δηλώσεις και ενέργειες με στόχο να προκαλέσουν το εθνικό αίσθημα. Σκοπό έχουν να προκαλέσουν κατ' αρχήν αμφιβολίες για την ελληνική ιστορία και κατόπιν να την αναθεωρήσουν κατά το δοκούν. Επίσης στοχεύουν στο να προκαλέσουν ενοχές στο μέσο Έλληνα για οτιδήποτε, ενώ συγχρόνως να δικαιολογήσουν κάθε αξίωση άλλου κράτους εναντίον της Ελλάδος, την οποία θα σπεύσουν να χαρακτηρίσουν ως εύλογη και να την επικοινωνήσουν.
Άλλοι ενεργώντας ως αργυρώνητοι, άλλοι ωθούμενοι από το μίσος εναντίον του Ελληνισμού.
Την πρέπουσα απάντηση στους εν λόγω θα πρέπει να δώσουν οι ιστορικοί της χώρας. Είναι χρέος τους χωρίς φόβο να βγουν δημοσίως και να απαντήσουν με επιχειρήματα εναντίον όλων εκείνων που προσπαθούν να αλλοιώσουν την ελληνική ιστορία.
Κυρίως όμως οι διανοητές του δεξιού χώρου οφείλουν επιτέλους να τολμήσουν να μιλήσουν για την Ελλάδα και την ιστορία της χωρίς ενοχές και φοβίες υπερασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια.
Υ.Γ. Κ. Κουβέλη ως σοβαρός άνθρωπος, επιστήμονας και πολιτικός, το ελάχιστο που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε την κυρία αυτή σπίτι της πάραυτα.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ