Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ κ. Καραμανλή...


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Εάν ο Κώστας Καραμανλής έχει να πει κάτι, ας βγει, επιτέλους, να το πει. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να διακινεί διαρροές από «κύκλους» προσκείμενους σε αυτόν
ή να βγάζει στη φόρα τα γνωστά αποτυχημένα παπαγαλάκια, τα οποία, εν πάση περιπτώσει, κακό του κάνανε επί «νέας διακυβέρνησης», κακό του κάνουν και τώρα, με την «αντιεμπορική» τους φάτσα και την πλήρη ανεπάρκεια και ανικανότητά τους.
Ωστόσο, είναι τουλάχιστον φαιδρό, να προσπαθεί ένα σύστημα που «ομνύει» ακόμα στο όνομά του και φέρεται ότι διερμηνεύει κατά τον πιο αυθεντικό (υποτίθεται) τρόπο τις βουλές του, να παρέχει βήμα στον Τσίπρα σε μία εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή, του επίσημου, δηλαδή, think tank της κεντροδεξιάς παράταξης και, μάλιστα, σε μία εκδήλωση προς τιμήν του Εθνάρχη, με όλη την ιδιαίτερη συναισθηματική, πολιτική και ιστορική αξία που την περιβάλλει.
Εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν και κάποια «ιερά και όσια» σ’ αυτή τη ζωή.
Ας φροντίσει, λοιπόν, ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός να προασπίσει τόσο τα «ιερά και όσια» που, υποτίθεται, ότι και ο ίδιος υπηρέτησε ως Αρχηγός της Παράταξης, όσο και την υστεροφημία του.
Σεμνός & Ταπεινός