Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Καμία μείωση των απολαβών των ενστόλων



Από το Μυστήριο
Για λόγους εθνικού συμφέροντος και δημόσιας ασφάλειας, αλλά κυρίως δικαιοσύνης, απαιτείται να μην ληφθεί οιαδήποτε απόφαση περί μειώσεως των απολαβών των ενστόλων.
Η πολύ μεγάλη πλειοψηφία αυτών με αυταπάρνηση και υψηλό εθνικό φρόνημα διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους για να φυλάγουν Θερμοπύλες σε κάθε άκρο της χώρας, αλλά και εντός των πόλεων προστατεύοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες.   
Όταν η χώρα βάλλεται πανταχόθεν, με 1.500.000 λαθρομετανάστες να έχουν σωρευθεί στις πόλεις και τα χωριά μας και άλλους τόσους να αναμένονται τα επόμενα χρόνια, με την εγκληματικότητα να αποτελεί πια κοινωνική μάστιγα, και την Τουρκία αλλά και τις υπόλοιπες γειτονικές χώρες να καραδοκούν να επωφεληθούν της οικονομικής μας κρίσης, αποτελεί την τέλεια ανοησία, η σκέψη έστω να μειωθούν έτι περισσότερο οι απολαβές των ενστόλων. 
Η Κυβέρνηση αυτή ΟΦΕΙΛΕΙ να προστατέψει τις απολαβές τους και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να αποκαταστήσει τις αδικίες, πόσω μάλλον όταν οι περισσότεροι εξ αυτών υπηρετούν μακρυά από το σπίτι τους. 
Χρήματα άλλωστε μπορεί να εξοικονομήσει, αν αποφασίσει να συγκρουστεί με τους κατ' επάγγελμα υψηλόμισθους συνδικαλιστές εκείνων των ΔΕΚΟ, που προ κρίσης (ελπίζω, αν και έχω ακόμη αμφιβολίες) λάμβαναν μισθούς 4-5.000 Ευρώ, με μόνο τους προσόν την κομματική ταυτότητα.
Επιτέλους, ας πρυτανεύσει η κοινή λογική και η δικαιοσύνη.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ