Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!



Από το Σεμνό & Ταπεινό
Καταγγέλλω την εγχώρια και πανευρωπαϊκή διαπλοκή και τα εξωνημένα ΜΜΕ για παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση της πραγματικότητας!
Δεν είναι δυνατόν, κύριοι, να επικροτείτε τον Ιταλό Μόντι και τον Ισπανό Ραχόι για την επιτυχή, κατά πως φαίνεται, κατάληξη της Συνόδου Κορυφής και την πρώτη ήττα που καταγράφεται σε βάρος της Μέρκελ και να μην αρθρώνετε λέξη για τον sexy – Alexis.
Δεν είναι τα πολιτικά και οικονομικά επιχειρήματα, ούτε τα συμφέροντα των τραπεζών, ούτε το ειδικό βάρος των χωρών, των οποίων ηγούνται οι ανωτέρω δύο Πρωθυπουργοί, που εξανάγκασαν τους Γερμανούς σε μία πρώτη, μετά από τρία χρόνια λυσσαλέας αντίδρασης, υποχώρηση.
Είναι ο φόβος και ο τρόμος που έχει κατακυριεύσει την Αγκέλα, άμα τη εκτοξεύσει των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, και η πιθανή προοπτική να κυβερνήσει ο sexy – Alexis τη χώρα και να «μαμήσει» όλη την Ευρώπη !!!
Και, βεβαίως, δεν μπορεί να οφείλεται η επιτυχία αυτή στους «κακούς» συντηρητικούς τύπους που κυβερνούν την 3η και 4η οικονομική δύναμη της Ευρώπης…
Όχι, κύριοι....
Η «αύρα» της ελληνικής αριστεράς έχει συνεπάρει την Αγκέλα, η οποία, μάλλον αναπολώντας τη φάτσα του sexy – Alexis, δεν κατάλαβε τι συμφωνούσε με τους εταίρους της εκείνη τη στιγμή.
Κάτι σαν το Νταβός επί Ανδρέα …
Υ.Γ.: Forza Azzurri !
Σεμνός & Ταπεινός