Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!




Από τον U Foul 
Το δίλημμα στο οποίο καλούμαστε να απαντήσουμε στις επερχόμενες εκλογές θα μπορούσε να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας :
«Το αεροσκάφος λόγω κακής συντήρησης, ελαττωματικών ανταλλακτικών και κυρίως κακών χειρισμών των πιλότων, έχει κάνει αναγκαστική προσγείωση στην έρημο. Οι επιβάτες ζαλισμένοι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ τη στιγμή που οι δυο πιλότοι μαλώνουν για τον επιμερισμό των ευθυνών. Τελικά αποφασίζουν να κάνουν προσωρινή ανακωχή μέχρι να επιστρέψουν στον πολιτισμό και προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον πύργο ελέγχου από το μισοδιαλυμένο ασύρματο. Ένας τρίτος, οργισμένος από τους χειρισμούς των πιλότων ρίχνει στο τραπέζι την ιδέα να παρατήσουν το αεροπλάνο και να φύγουν προς τα αριστερά αναζητώντας τη σωτηρία μόνοι τους. Ένας τέταρτος θεωρεί τους πιλότους απλούς υπάλληλους της αεροπορικής εταιρείας στην οποία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη κι επίσης ζητάει να φύγουν προς τα δεξιά όμως. Ένας πέμπτος προσπαθεί, μάλλον υποτονικά, να τους ηρεμήσει και ζητάει να παραμείνουν όλοι στο αεροπλάνο και να τα βρουν με τους πιλότους. Ένας έκτος που δε μιλάει στους υπόλοιπους αποφασίζει να κάνει κατάληψη στο πιλοτήριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πανάκριβο εισιτήριο που πλήρωσε. Ένας έβδομος με ξυρισμένο κεφάλι στραβοκοιτάζει δυο μελαψούς συνεπιβάτες. Εν τω μεταξύ το νερό τελειώνει...» 
Το δίλημμα είναι απλό: Μένουμε στο ρημαγμένο αεροπλάνο και το παλεύουμε ελπίζοντας να μας σώσουν ή φεύγουμε προς το άγνωστο ελπίζοντας να βρούμε τη σωτηρία μας; Αγαπητέ μου συνεπιβάτη, εσύ αποφασίζεις!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
U FOUL