Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Άρια στην αυτοδυναμία...

Από το Μυστήριο
Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται ότι διαβάζει φανατικά "Μυστήρια Ομάδα", δεν εξηγείται αλλιώς!!!
Ούτε μία ημέρα πέρασε από το αίτημα που του υποβάλαμε επιτακτικά προκειμένου να επιτύχει ρελάνς στις μεταγραφές - έκπληξη του κ. Καρατζαφέρη (Manager of the year: Γιώργος Καρατζαφέρης, http://ed-mysterious.blogspot.com/2012/04/manager-of-year.html) και ο Αντώνης ανταποκρίθηκε άμεσα.
Πρώτο του μέλημα να ενδυναμώσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης στη Βοιωτία, όπου χώλαινε μετά την προσχώρηση του κ. Γιαννάκη στο κόμμα του κ. Καμμένου
Εντάξει, δεν κατάφερε να κλείσει το Μέσι, ο οποίος πολύ θα ήθελε να εκλεγεί βουλευτής Βοιωτίας και να παίξει του χρόνου στο Λεβαδειακό, αλλά ο Αργεντινός είχε κάποιες μικρο-υποχρεώσεις με τη Μπάρτσα στο ισπανικό πρωτάθλημα και το Ch.L.
Έτσι ο Αντώνης, τι να κάνει, πως να καλύψει το κενό στην Βοιωτία, αποφάσισε να κάνει μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ την Άρια Αγάτσα. Πώς δηλαδή ο Ολυμπιακός είχε πάρει παλιότερα τους Νικοπολίδη και Κωνσταντίνου από τον ΠΑΟ, και μετά ο Πατέρας είχε "κλέψει" το Λέτο από τον γαύρο; Ε, καμία σχέση!!
Ο κάμπος της Λιβαδειάς, της Θήβας, της Κωπαΐδας έχει συγκλονιστεί μετά από αυτές τς εξελίξεις.
Είναι απολύτως βέβαιο ότι μετά τη μεταγραφή αυτή η αυτοδυναμία έχει πια κλειδώσει. Και μην πει κανείς κακεντρεχείς ότι κλείδωσε τη ΝΔ έξω από την πόρτα της.
Υ.Γ. 1ο. Εχθές αγνοούσα τη μεταγραφή του Ρένου Χαραλαμπίδη στη ΝΔ. Ζητώ ταπεινά συγνώμη....
Υ.Γ. 2ο. Δηλαδή διεγράφησαν 21 νεοδημοκράτες βουλευτές, για να έλθουν στη θέση τους δύο του ΛΑ.ΟΣ και μία του ΠΑΣΟΚ; Μέχρι στιγμής βεβαίως, βεβαίως...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ