Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Δέκα λόγοι για να ψηφίσει κάποιος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Από τον Τζογαδάρο
Το άρθρο αυτό αποτελεί απάντηση στο άρθρο του Μυστήριου με τίτλο «Γιατί είναι επικίνδυνη η επιλογή της Χρυσής Αυγής» (http://ed-mysterious.blogspot.com/2012/04/blog-post_1919.html). Σας παρουσιάζω, λοιπόν, δέκα λόγους, για τους οποίους πιστεύω ότι δεν είναι επικίνδυνη, αλλά, αντίθετα, ίσως είναι χρήσιμη για τον τόπο η ψήφος στο αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο κόμμα με την πλήρη επωνυμία «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
1) Γιατί είναι ένα γνήσιο εθνικιστικό κίνημα, με πρωταρχική θέση την ανάδειξη των εθνικών μας θέσεων και δικαίων, την προστασία της πατρίδας μας και την αφύπνιση και ανάδειξη του πατριωτικού φρονήματος όλων των Ελλήνων, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει τόσο βάναυσα καταπατηθεί.
2) Γιατί απαιτεί την άμεση απομάκρυνση από τη χώρα μας (είτε με το καλό, είτε με κάθε άλλο αναγκαίο μέσο) όλων των παράνομων λαθρομεταναστών που μας έχουν κατακλύσει, και έχουν αλλοιώσει τη σύνθεση του πληθυσμού της χώρας μας. Όποιος ζει ή εργάζεται ιδίως στο κέντρο της Αθήνας, καταλαβαίνει καλύτερα τι εννοώ.
3) Γιατί απαιτεί την άμεση σφράγιση των συνόρων μας, τόσο με την τοποθέτηση ναρκοπεδίων με σήμανση, ώστε να μην είναι ξέφραγο αμπέλι, όσο και με τη φύλαξή τους από τον Ελληνικό Στρατό. Σύμφωνα με το εξαιρετικά επιτυχημένο σλόγκαν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι καλύτερα να αντιμετωπίσεις το λαθρομετανάστη στον Έβρο, όπου εσύ θα κρατάς το G3 και αυτός θα είναι ξυπόλητος, παρά μετά από έξι μήνες στο σπίτι σου, που εσύ θα είσαι με το μποξεράκι και αυτός θα κρατάει καλάσνικοφ.
4) Γιατί είναι το μοναδικό, μαζί με το ΚΚΕ, κόμμα που δεν έχει κάνει κωλοτούμπα στο θέμα του μνημονίου, αλλά έχει σταθερή θέση : Η Ελλάδα να παραμείνει εντός του ευρώ, αλλά να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και ενδελεχής έλεγχος και διαγραφή του επαχθούς και παράνομου χρέους (χρέος από τόκους επί των τόκων, χρέος από δάνεια για έργα που δόθηκαν με μίζες – εξοπλιστικά, υποβρύχια, siemens κλπ). Διαφωνεί κανείς με αυτό;;;;;;
5) Γιατί απαιτεί την άμεση οριοθέτηση της ΑΟΖ, την αξιοποίηση των πλουταπαραγωγικών πηγών της χώρας μας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ορυκτός πλούτος), και την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία), κινήσεις που θα επιταχύνουν την απαγκίστρωσή μας από το τοκογλυφικό μνημόνιο.
6) Γιατί όταν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έριξαν λίγο νερό στον Ευθυμίου, σε μια τυχαία συνεύρεσή τους σε προεκλογική δραστηριότητα, ξεσηκώθηκε για να καταδικάσει το γεγονός όλος ο πολιτικός κόσμος, με περισσή υποκρισία και κινδυνολογία, ενώ όταν αντίστοιχα και σοβαρότερα περιστατικά γίνονται προγραμματισμένα και οργανωμένα από «αγανακτισμένους» αριστερούς (όπως την επόμενη μέρα με τη Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή), όλοι το κάνουν γαργάρα.
7) Γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που τολμάει να αντισταθεί στον αριστερό φασισμό και τραμπουκισμό που έχει, δυστυχώς, επιβληθεί στην ελληνική μεταπολιτευτική κοινωνία. Και η αντίσταση εκφράζεται τόσο σε ιδεολογικό επίπεδο, όσο και στο δρόμο, και ο νοών νοείτω.
8) Γιατί την πολεμούν και τη συκοφαντούν με λύσσα τα κόμματα όλου του πολιτικού φάσματος και κατεστημένου, από τον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τον Καρατζαφέρη και τον Καμμένο, άρα κάτι καινούργιο έχει να προσφέρει στο διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό.
9) Γιατί, κατά παράβαση του εκλογικού νόμου, την έχουν αποκλείσει πλήρως από όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, παρόλο που σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις μπαίνει άνετα στη Βουλή με ποσοστό πάνω από 5%. Την ίδια στιγμή προβάλλονται μανιωδώς από τα ΜΜΕ κόμματα όπως οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, η Δράση του Μάνου και η ΔΗΣΥ της Ντόρας.
10) Γιατί, επιτέλους, όπως λέει και το σύνθημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος, τόσο από τους παράνομους λαθροεισβολείς, όσο και από τα ημεδαπά πολιτικά λαμόγια.
ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ