Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Γιατί να κρύβεται άραγε;

Από τον U Foul
Με αφορμή πρόσφατο άρθρο ("Γιατί δεν μιλάει ο Καραμανλής" http://ed-mysterious.blogspot.com/2011/06/blog-post_2123.html) αλλά και το χαμό που γίνεται γενικότερα με υποκλοπές, κασέτες και DVD θυμήθηκα μια παλιά ξεχασμένη ιστορία.
Μια φορά και ένα καιρό σε μια (όχι) μακρινή χώρα ήταν ένας καλοθρεμμένος πρωθυπουργός. Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, με εξαιρετική δυναμική και σαφώς χωρίς σοβαρό αντίπαλο δέος. Για να ακριβολογούμε αυτός πήγαινε με χίλια (στο Playstation) ενώ ο αντίπαλός του με το ζόρι καβαλούσε... ποδήλατο!
Δεν αποτέλεσε όμως ούτε αυτός εξαίρεση στο κανόνα που θέλει την εξουσία σε αυτή την (όχι) μακρινή χώρα να την ασκούν μέτριοι... Αφού μας χόρτασε στα θα και θα, είπε να χαλαρώσει και να δει κανα DVD που του έφεραν ένα όμορφο πρωινό!!!
Εεε αυτό ήταν! Έκτοτε συνειδητοποίησε ότι πολύ τον εζορίσανε και αποφάσισε να αποτραβηχτεί σιγά, σιγά από τα εγκόσμια και να μονάσει σε παραθαλάσια περιοχή μπας και καταφέρει να περάσει την 567η πίστα (στο Playstation για να μην κουράζεται κιόλας) ανενόχλητος.
Κι έζησε αυτός ο μεγάλος άνδρας καλά και την χώρα τη καβάλησε ωσάν ποδήλατο ο άλλος!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
U FOUL