Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ


Από τον Τζογαδόρο
Η δολοφονία του 44χρονου Έλληνα οικογενειάρχη από τρεις αλλοδαπούς λαθρομετανάστες εγκληματίες, τα ξημερώματα της Τετάρτης 11 Μαΐου, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, στο κέντρο της Αθήνας, πρόκειται για τον τελευταίο και πιο τραγικό κρίκο στην αλυσίδα των διαρκώς αυξανόμενων ληστρικών επιθέσεων αλλοδαπών εγκληματιών, οι οποίες έχουν υποβαθμίσει και γκετοποιήσει το κέντρο της Αθήνας, ιδίως δε την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου – Στουρνάρη – Αχαρνών και φτάνει σχεδόν μέχρι την πλατεία Κολιάτσου.
Οι τύποι αυτοί (προερχόμενοι κυρίως από Αφγανιστάν, Σομαλία και Βόρεια Αφρική) είναι εντελώς αδίστακτοι, δε σέβονται και δεν υπολογίζουν καθόλου την ανθρώπινη ζωή και μπορούν να σε σκοτώσουν για μια τυρόπιτα, για ένα πενηντάρικο ή για μια βιντεοκάμερα…
Η συνέχεια του δολοφονικού επεισοδίου παίχτηκε χτες το απόγευμα. Στο σημείο της δολοφονίας, απ’ όπου το γραφείο μου απέχει 50 μέτρα, είχαν μαζευτεί καμιά πεντακοσαριά και παραπάνω κάτοικοι της περιοχής, μαζί και πολλοί νέοι, τους οποίους κάποιοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν Χρυσαυγίτες. Η οργή ήταν τεράστια και δεν άργησαν να εκδηλωθούν επιθέσεις και ξυλοδαρμοί σε όσους αλλοδαπούς μελαψούς πέρναγαν από την περιοχή.
Τότε εμφανίστηκαν αρκετοί «αντιεξουσιαστές» από την εδώ και χρόνια υπό κατάληψη «villa Amalias», κάτω από τη Βικτώρια, με σκοπό να υπερασπιστούν τους λαθρομετανάστες. Ακολούθησε πετροπόλεμος και ανταλλαγή μπουκαλιών και οι αντιεξουσιαστές έκαναν όπισθεν ολοταχώς και ταμπουρώθηκαν στη «villa Amalias» για να γλιτώσουν. Στη συνέχεια έγινε ντου και σε ένα άλλο κτίριο στην Πατησίων, μεταξύ Ιουλιανού και Ηπείρου που είναι και αυτό υπό κατάληψη και εκεί τους αντιεξουσιαστές τους γλίτωσαν τα ΜΑΤ (!!!!! ναι έγινε και αυτό….) που εμπόδισαν την εισβολή στο κτίριο.
Γενικώς η κατάσταση στην περιοχή είναι έκρυθμη.
Σήμερα, οργανώθηκε στις τέσσερις το απόγευμα συγκέντρωση στη μνήμη του αδικοχαμένου οικογενειάρχη και εναντίον των αλλοδαπών αποβρασμάτων που λυμαίνονται την περιοχή. Περισσότερα για την σημερινή συγκέντρωση από αύριο.
Θεωρώ ότι ήταν χρέος όλων να ξυπνήσουμε, να ξεσηκωθούμε και να παραβρεθούμε, δίνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση (κυβέρνηση, αλλοδαπούς και λεχρίτες υποστηρικτές τους): Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ.
Ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό που λέω, αλλά οι χθεσινές αλλά και οι σημερινές επιθέσεις εναντίον των αλλοδαπών διερχομένων από την περιοχή, δεν μπορώ να πω ότι με στενοχώρησαν ιδιαίτερα, το αντίθετο μάλλον. Από το να μας τρομοκρατούν αυτοί, καλύτερα να αντιδράσουμε εμείς, μπας και κάποτε συμμαζευτούν ή, το καλύτερο, ξεκουμπιστούν οριστικά από τη χώρα μας. Και βέβαια, τη μεγαλύτερη αποδοκιμασία την χρειάζονται οι εγχώριοι ψευτοπροοδευτικοί υποστηρικτές τους που κόπτονται για τα δικαιώματα των αλλοδαπών, ενώ δε δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες που υποφέρουν και αισθάνονται ξένοι στην ίδια τους τη γειτονιά.
Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους φωστήρες που ψήφισαν Καμίνη στις δημοτικές εκλογές. Ο κύριος δήμαρχος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα επεισόδια, δήλωσε ότι δεν θα αφήσει να γίνει η Αθήνα έρμαιο των συμμοριών, της ακροδεξιάς και της αυτοδικίας. Για το γεγονός ότι πήξαμε στους παράνομους λαθρομετανάστες, κουβέντα από τον κύριο δήμαρχο και πρώην συνήγορο του πολίτη. Μάλλον συνήγορο του παράνομου λαθρομετανάστη θα έπρεπε να τον αποκαλούμε…
Είπαμε, ή ΕΜΕΙΣ ή αυτοί.
ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ