Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Φοβερή Ομάδα (video από το χθεσινό θρίαμβο)


Από τον Άγνωστο Χ
Είχα την μεγάλη τύχη να πάω χθες στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσω τον 4ο προημιτελικό του Παναθηναϊκού μας με τη Μπαρτσελόνα και μάλιστα από εξαιρετική θέση.
Αυτό που σου βγάζει αυτή η ομάδα στο γήπεδο είναι ότι πρόκειται για Ομάδα με Ο κεφαλαίο, που έχει πολύ ταλέντο αλλά και απίστευτη οργάνωση στο παιχνίδι της.
Για τον Ζέλικο ότι και να πεις είναι λίγο : καταφέρνει και να προετοιμάζει τέλεια την ομάδα του για κάθε παιχνίδι και να την κοουτσάρει τέλεια κατά τη διάρκεια του αγώνα και να παίρνει τα καλύτερα από κάθε παίκτη του και τελικά να της μεταδίδει έναν αέρα νικητή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Δεν είμαι σίγουρος αν η Ομάδα μας είναι καλύτερη παικτικώς συνολικά από τη Μπαρτσελόνα. Αυτό που είδα από κοντά είναι ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα, έπαιξαν με ψυχή, αλλά πάντα συντεταγμένα και οργανωμένα. Η υπεροπλία του Παναθηναϊκού μας στη σειρά των αγώνων με τη Μπαρτσελόνα ήταν ο καλύτερος προπονητής στο πάγκο και η μεγαλύτερη συνολική θέληση των παικτών μας για τη πρόκριση.
Τρανό παράδειγμα αυτών που λέω είναι η μικρή συμμετοχή σχετικά του Διαμαντίδη στο ματς (λόγω 2 φάουλ από το 2ο λεπτό), η ανύπαρκτη συμμετοχή του Νίκολας (λόγω τραυματισμού), αλλά και οι βοήθειες από τους Φώτση και Τσαρτσαρή. Οι παίκτες μας ουσιαστικά κέρδισαν άνετα τη Μπαρτσελόνα χθες διότι ήταν απλά πιο ομαδικοί.
Τέλος, είναι απίστευτο το πώς δουλεύει ο Ζέλικο με το ταλέντο των παικτών του : ο Βουγιούκας έχει τρομερή βελτίωση και σε δύο (2) χρόνια με τον Ζέλικο θα είναι από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη, o Calathes έπαιξε χθες σαν ώριμος play-maker παρά τα μόλις 22 του χρόνια.
Μόνο θλίψη όμως προκαλούν τα ανωτέρω σε σύγκριση με το ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μας. Αλήθεια ποια είναι η εξέλιξη του ταλέντου του Νίνη, του Τζόρβα, του Σπυρόπουλου ή του Σιμάο όλα αυτά τα χρόνια που παίζουν σε εμάς ;
Υ.Γ. 1o. Απολαύστε την ομαδάρα μας !!!!!!



Υ.Γ. 2. Πραγματικό Πρωταπριλιάτικο είναι αυτό που δήλωσε ο Θ. Γιανννακόπουλος ότι χάρηκε που αποκλείστηκε ο ΟΣΦΠ. Εγώ λυπάμαι πάντως που δεν θα τον πετύχουμε στο Final Four.
Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ