Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

"1821"...

Από τον Ερυθρό Δευκαλίωνα
Αρκετός κόσμος με ρωτάει την άποψή μου για το 1821 του ΣΚΑΙ
Εδώ είχα αναφερθεί λίγο μετά το 1ο επεισόδιο της σειράς. Τώρα που ολοκληρώθηκε η εποποιία, πάλι δεν θα αναφερθώ εκτενώς, καθώς γνωρίζοντας τους συντελεστές και τις απόψεις τους, το μόνο που έχω δει είναι μερικά βιντεάκια στο youtube.
Στο τελευταίο επεισόδιο δε, ένας καθηγητής ιστορίας είπε την απόλυτη αλήθεια, ότι δηλαδή το ντοκιμαντέρ αυτό μαθαίνει στους πολλούς αυτό που διδάσκονται τα τελευταία 30 χρόνια τα παιδιά στα πανεπιστήμια…
Πόσο χαίρομαι που τελείωσα απλά το λύκειο και δεν έδωσα ΠΟΤΕ πανελλήνιες.
Δεν με ενόχλησαν καθόλου τα οι ατελειώτες μυθολογίες, οι ανακρίβειες σε βαθμό «κακουργήματος» και η 300% αλλοίωση της ιστορίας από τον κ. Βερέμη και την ομάδα του.
Highlighs που παρατήρησα ήταν τα εξής:
«Οι κλέφτες και οι αρματωλοί δεν είχαν εθνική συνείδηση και κλέβανε φτωχούς χωριάτες», με λίγα λόγια ήταν οι κακοποιοί της εποχής…
«Οι Σουλιώτες ήταν Αλβανοί»…
«Οι κάτοικοι του ελληνικού (λέμε τώρα) χώρου μιλάγανε βλάχικα, αλβανικά, αραβικά, τούρκικα, σλάβικα», οτιδήποτε δηλαδή άλλο εκτός από ελληνικά...
«Το νανούρισμα - μοιρολόι μιας μάνας στο Μεσολόγγι πριν την έξοδο έγινε σε ξένη γλώσσα, μάλλον γιατί οι ελεύθεροι πολιορκημένοι δεν μιλάγανε ελληνικά»!!!
«Η φουστανέλα που φοράει ακόμα και σήμερα η προεδρική φρουρά είναι καθαρά αλβανικό έθιμο». Οπότε μάλλον οι Αλβανοί απελευθέρωσαν την Ελλάδα…
«Το να χρησιμοποιηθεί η ελληνική γλώσσα ήταν εφεύρημα των Βαυαρών για να ενώσουν ένα καινούργιο έθνος κάτω από μια γλώσσα».
Μάλλον θα ήταν και άλλα, που δεν είδα εγώ από αυτήν την κωμωδία που τόσο γέλιο μου προκάλεσε, που δεν θα μπορούσαν να βγάλουν οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί του αθάνατου παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Ομολογώ ότι δεν περίμενα από την διοίκηση του ΣΚΑΙ να επιλέξει τους εν λόγω ιστορικούς για ένα τόσο σημαντικό για το έθνος γεγονός.
Επίσης δεν περίμενα από τον κ. Πορτοσάλτε, που τον έχω για σοβαρό άνθρωπο να κάθεται να ανέχεται την διαστροφή των αριστεριστών και καλά συγγραφέων και καθηγητών.
Για τους κλέφτες και τους αρματωλούς είχα γράψει (http://ed-mysterious.blogspot.com/2011/01/5_30.html).
Η γλώσσα, οι παραδόσεις και οι παροιμίες παραμένουν οι ίδιες με των αρχαίων σε ποσοστό 99%. Τι να κάνουμε τώρα, δεν το χωνεύουνε με τίποτα αυτό οι γνωστοί ανθέλληνες.
Όσο για τους Αλβανούς σκόπιμα δεν μνημονεύτηκε το σχετικό εδάφιο από τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη, στο οποίο αναφερόταν ότι «τα κεφάλια των Αλβανών έφτασαν πύργο στην Τριπολιτσά»
Και για να τελειώνουμε, διαβάστε και το καλύτερο για τους Αλβανούς «έθνος βάρβαρο ασιατικό του Καυκάσου». ΣΤΡΑΒΩΝ 40 Π.Χ.!!!
Αυτή είναι και η πρώτη εμφάνιση του ονόματος «Αλβανοί» στην ιστορία. «Έστι δε τήδε έθνη βάρβαρα τα τω βιβλίω εγκείμενα όσα παροικεί το Καυκάσιον όρος, εν οις Αλβανοί, Κάσπιοι» το απόσπασμα. Καμία σχέση με την Ελλάδα λοιπόν οι Αλβανοί.
Και επειδή όλοι βλέπετε κάθε μέρα Αλβανούς, δεν νομίζω να βρεθεί ένας να πει ότι ισχύει το una fatsa una razza που λέμε για τους Ιταλούς στην περίπτωσή τους…
Ούτε χρειάζεται να είσαι επιστήμων για να δεις τα ασιατικά χαρακτηριστικά στις φάτσες τους.
Το μεγάλο τους μεράκι των εν λόγω επιστημόνων είναι να αποδείξουν ότι δεν είμαστε το ίδιο έθνος με τους αρχαίους Έλληνες.
Λένε χαρακτηριστικά: «Η κληρονομιά αίματος είναι μια βλακεία που πια κανείς δεν την υπολογίζει. Κανένα έθνος δεν ήταν φυλετικά καθαρό ούτε οι αρχαίοι Έλληνες (!!!) Καμιά σημασία δεν έχει το αίμα».
Και στο τέλος αναρωτιούνται μήπως «το γεγονός ότι είμαστε ερευνητές μας κάνει μειοδότες
Για μειοδότες μου κάνουνε, για ερευνητές μάλλον όχι, αφού αν είναι όντως ερευνητές είναι και επικίνδυνα άσχετοι πάνω στον ανθελληνικό παραλήρημά τους.
Τόσο αντιεπιστημονικές κουβέντες δεν έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου. Καταργήσανε κάθε πρόσφατη ανακάλυψη της βιολογίας της γενετικής.
Προφανώς ξεχάσανε να αναφέρουνε ότι πρόσφατες έρευνες μεγάλων πανεπιστημίων έδειξαν ότι είμαστε καθαρή φυλή σε ποσοστό 99,5%!!!
Ενώ το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε συνεργασία με άλλα 28 πανεπιστήμια σε μια δαιδαλώδη έρευνα με αρχαίο dna έβγαλαν το εξής απίστευτο συμπέρασμα, ότι το 70% των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας έχουν το ίδιο αίμα με τους Αρχαίους.
Λυπάμαι «αναλυτές», ξύδι και θα σας περάσει. Στεναχωριέμαι μόνο για την Λούσυ την αυστραλοπιθηκίνα, που υποτίθεται ότι ήταν μακρινός πρόγονος όλης της ανθρωπότητας.
Και στην αγαπημένη τους συνήθεια να λένε ότι και οι Αρχαίοι μας ήταν μπασταρδεμένοι, βασιζόμενοι σε μεσαιωνικές πηγές, δήθεν ότι είναι αδιαμφισβήτητο αυτό που είπαν, ξεχάσανε την απάντηση των Αθηναίων στους Σπαρτιάτες, όταν οι Πέρσες δίνανε χρυσάφι στους Αθηναίους για να τους κάνουνε συμμάχους.
«Ουτέ χρυσός γής έστι.....ούτε χώρα κάλλεει.......καταδούλωσαι την Ελλάδα...αυτίς δε το ελληνικόν εον ΟΜΟΑΙΜΟΝ τε και ομόγλωσσον» Ηρόδοτος.
Βέβαια ο Ηρόδοτος δεν είναι τόσο «τεράστια πηγή», όσο η κάθε ανύπαρκτη πηγή του κάθε «επιστήμονα».
Είναι τόσο μεγάλος ο φανατισμός τους που δεν διστάσανε να γίνουν τόσο ρόμπα με τις ανοησίες που λέγανε περί αίματος, ότι δήθεν δεν έχει καμία σημασία, αφού δεν χρειάζεται να είσαι συνταγματολόγος ή νομικός για να ξέρεις για τον όρο δίκαιο του αίματος (jus sanguinis) που ισχύει στο 80% των χωρών του πλανήτη και στην Ελλάδα. Εξ ου και η απόφαση του ΣτΕ που έβγαλε αντισυνταγματικό το δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές στους λαθρομετανάστες.
Είμαι σίγουρος ότι αποτελεί όχι απλά διακαή πόθο των λαθρομεταναστοπατεράδων, αλλά το απόλυτο όνειρο τους, η μέρα που θα ισχύσει στην Ελλάδα το δίκαιο του εδάφους (jus soli), όπως στην Αμερική και κάθε παιδί αλλοδαπών γονιών θα παίρνει την υπηκοότητα κατευθείαν μόλις γεννιέται στην Ελλάδα.
ΕΡΥΘΡΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ