Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τώρα το κατάλαβε πια και ο τελευταίος Έλληνας


Από τον Άγνωστο Χ
Μετά την απίστευτη πρες κόνφερανς της περασμένης Παρασκευής από τους φοβερούς και τρομερούς «τροϊκάδες», νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας πλέον Έλληνας που να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει στην Ελλάδα από το Μάιο του 2010 και μετά.
Μέχρι και στο MEGA το κατάλαβαν. Στο δελτίο των 8 ακούστηκε επιτέλους για πρώτη φορά από το εν λόγω κανάλι ότι οι δηλώσεις των «τροϊκάδων» προσβάλλουν τον ελληνικό λαό και την ελληνική κυβέρνηση!!!
Ο κ. Πρωθυπουργός το κατάλαβε μερικές ώρες (6 για την ακρίβεια) αργότερα, μόλις στις 02.00 το βράδυ της Παρασκευής – ξημερώματα Σαββάτου. Και βγήκε η σχετική οργισμένη ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο:
«Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.»
Τώρα λοιπόν που το κατάλαβε ακόμα και ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός, ακόμα και ο τελευταίος οπαδός του ΠΑΣΟΚ, τώρα θα δείτε τι έχουν να πάθουν οι «τροϊκάδες»!!!
Τρέμετε τώρα κ. κ. «τροϊκάδες»!!!
Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες (περίπου το 67% κατά τις δημοσκοπήσεις) το είχαμε καταλάβει κάπως νωρίτερα, ότι την χώρα αυτή δεν την κυβερνά η ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά οι «τροϊκάδες».
Το πρόβλημα πάντως για τον κ. Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του είναι ότι τώρα δεν θα υπάρχει καν το 33% που μέχρι προχθές νόμιζε ότι το ΠΑΣΟΚ κυβερνά αυτή τη χώρα.
Για το λόγο αυτό και η ως άνω οργισμένη ανακοίνωση. Διότι σε μία πρες κόνφερανς έπεσαν όλες οι μάσκες και όλα τα προσωπεία. Πουλήστε τράπεζες, παραλίες, ορυχεία, υφαλοκρηπίδες και ό,τι άλλο έχετε, μας είπαν κατάμουτρα οι «τροϊκάδες». Παρακαλούμε δεν θέλουμε τα μνημεία σας!!! Δεν θα πιάσουν και πολλά!!!
Υ.Γ.1 Τις προάλλες με ρώτησε ένας φίλος αν είμαι με τη Ν.Δ. Του απάντησα ότι καλό είναι να είσαι με την εξουσία : πλέον είμαι Δ.Ν.Τ.
Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ