Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ

Από τον U Foul
Τελείωσε το πολυαναμενόμενο derby και το μόνο που μου άφησε, όπως πιστεύω και στη πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων είναι ένα σφίξιμο στο στομάχι! Θεωρώ ότι με καλύπτει απόλυτα το παρακάτω άρθρο με τίτλο «Ένας δίκαιος τίτλος … χωρίς δικαιοσύνη», γραμμένο μάλιστα από δημοσιογράφο φίλα προσκείμενο στο τριφύλλι (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=21130&subid=2&pubid=113704698).
Δεν πρόκειται να πω πολλά περισσότερα. Καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει και να κρίνει με ή χωρίς τα οπαδικά του γυαλιά πράσινα ή κόκκινα. Λίγες παραπάνω σκέψεις μόνο θα μοιραστώ μαζί σας:
Δεν είναι η πρώτη φορά που διαιτητικά σφάλματα αλλοίωσαν αποτέλεσμα. Και ως είθισται αυτά τα διαιτητικά σφάλματα έδωσαν την ευκαιρία για παραγοντιλίκι και οπαδιλίκι την καλύτερη τροφή για τους κάθε λογής εκκολαπτόμενους χουλιγκάνους. Οι μεν «παράγοντες» των ηττημένων βρήκαν άλλοθι για την ανυπαρξία τους και βιάστηκαν να κρύψουν κάτω από το χαλάκι τα δικά τους σφάλματα. Να θυμηθούμε πριν λίγους μήνες τι λεγόταν και γραφόταν για τα εγκλήματα της πολυμετοχικότητας; Ξεχνάτε όλοι οι ΔΙΚΑΙΩΣ θιγμένοι σήμερα ότι ο ΠΑΟ ήταν υπό διάλυση και δεν βλεπόταν; Πως μπορείτε να μιλάτε για κλοπή του πρωταθλήματος;
Από την άλλη και οι «παράγοντες» των νικητών, με πλεόνασμα υποκρισίας, βρήκαν την ευκαιρία να σφυρίζουν αδιάφορα. Μήπως ομοϊδεάτες μου να θυμηθούμε τις δηλώσεις – παραλήρημα του Μαρινάκη μετά το ματσάκι του ΠΑΟ στο Χαριλάου; Κύριε Μαρινάκη που πήγε άραγε το νέο ήθος και η ισονομία; Ο Ολυμπιακός δεν είχε ανάγκη από τα σαββατιάτικα αίσχη για να πάρει αυτή τη κούπα γιατί, κατά γενική ομολογία, είναι καλύτερος. Τα λεφτά όμως είναι πολλά για να αφεθεί έστω και η παραμικρή πιθανότητα αποτυχίας οπότε το Σάββατο, δυστυχώς , χάσατε την ευκαιρία να γράψετε με χρυσά γράμματα το όνομά σας στην ιστορία του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου παραδεχόμενος ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος .
Δεν είναι η πρώτη φορά που έγιναν καφριλίκια από οπαδούς – υπάνθρωπους. Ούτε είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστές – ινδάλματα βρίζονται ή έρχονται στα χέρια. Πείτε μου όμως πώς να εξηγήσεις στο γιο σου που έχει την αφίσα του κάθε Λέτο, Τοροσίδη, κλπ. στο τοίχο του δωματίου του ότι δε πρέπει να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο!!!
Τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι είμαι βέβαιος ότι νιώθουν αηδία για όλο αυτό το έκτρωμα που παρακολουθήσαμε και από το Σάββατο με έχουν κάνει να νιώθω ξενερωμένος με κάτι που έως τώρα λάτρευα ….τη μπαλίτσα.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
U FOUL