Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΝΤΟΥ και ΞΥΛΟ ...στην Ευελπίδων...


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Σύντροφοι, συναγωνιστές, συνάδελφοι στην τρέλα, καλή χρονιά με υγεία και περίσσια κουράγια για το «άδηλο» 2011.
Σήμερα ήμουν μάρτυρας ενός απίστευτου σκηνικού που εκτυλίχθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, τα οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, μετετράπησαν σε πεδίο μάχης μεταξύ ΜΑΤ και καμιάς κατοσταριάς καλόπαιδων, τα οποία συμπαραστέκονταν στους «αγωνιστές» - προσφάτως συλληφθέντες για τρομοκρατική δράση.
Το τι ξύλο έπεσε, δεν λέγεται. Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίσσονταν για αρκετή ώρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δικηγόρων, διαδίκων, δικαστικών υπαλλήλων και περαστικών, όπου οι μεν διαδηλωτές, τρέχοντας ανάμεσα στο ανύποπτο πλήθος, προσπαθούσαν να αποκλείσουν την πρόσβαση στο κτίριο, όπου βρίσκονται τα ανακριτικά γραφεία, προκειμένου να παρεμποδίσουν την προαγωγή ενώπιον της ανακρίτριας των συλληφθέντων. Τα, δε, ΜΑΤ, από την άλλη, προσπαθούσαν να τους απωθήσουν και, όπως αντιλαμβάνεστε, το ξύλο έπεσε σύννεφο.
Εδώ που τα λέμε βέβαια, αν κρίνω από τις φάτσες, το ύφος, αλλά και τη «γλώσσα» των καλόπαιδων … και λίγες φάγανε! Η πλάκα, δε, ήταν ότι, ενόσω παιζόταν ο κλεφτοπόλεμος, οι συλληφθέντες έστεκαν – μαζί με τη συνοδεία της ασφάλειας – σε μια του περιβόλου των δικαστηρίων, κοιτώντας αμήχανοι το όλο σκηνικό !
Δεν γνωρίζω τελικά πως κατέληξαν, εν τέλει, στην ανακρίτρια, πάντως για όσους είχαν την «τύχη» να βρίσκονται μπροστά στο επεισόδιο – και κυρίως για εκείνους τους ντηντήδες ψευτοαριστερούς – ψευτοπροοδευτικούς, είμαι βέβαιος ότι δεν θα αισθάνονταν και ιδιαίτερα περήφανοι για το επίπεδο, το ύφος και την "επαναστατικότητα" (sic) των «εξεγερμένων» αντιστασιακών αναρχοαυτόνομων της πλάκας. Μόνο μαγκιά, κλ…ιά και κ…λο φινιστρίνι, που λένε στο χωριό μου (κάτω απ’ τ’ αυλάκι).
Διότι, είναι μαγκιά να πετάμε καρέκλες και τραπέζια στον Ματατζή, είναι μαγκιά να του βρίζουμε κατάφατσα τη μάνα, τον πατέρα και όλο του το σόι, όταν όμως τις φάμε και μας ανοίξει η μυτούλα, γινόμαστε κότες λιράτες… Δεν πειράζει. Και εις άλλα με υγεία.
Κατά τα λοιπά συγκλονίστηκα με μία είδηση που ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα από τη Γερμανία και αποδεικνύει ότι «οι φίλοι μας οι Γερμανοί» είναι πιο gays και από τους Άγγλους. Μετά από προσφυγή εργοδοτών στα γερμανικά δικαστήρια, απαγορεύεται στις γυναίκες εργαζόμενες να προσέρχονται στην εργασία τους χωρίς να φοράνε σουτιέν!!!! Και μάλιστα, το σουτιέν, υποχρεωτικά, θα έχει άσπρο χρώμα.!!!
Συγγνώμη, αλλά μια τέτοια απόφαση μόνον κακίστρω-αδελφές θα την επεδίωκαν ή τελειωμένες λεσβίες με το σωματότυπο και τη φάτσα της Μέρκελ.
Αντί να λένε «μπράβο» στα κορίτσια, όλα στη φόρα και φάτε μάτια ψάρια, σε λίγο θα τους επιβάλλουν να φοράνε μπούρκες και τσαντόρ στη δουλειά τους!
Α ρε Μπερλουσκόνι που τους χρειάζεται εκεί στη Γερμανία. Ο οποίος Μπερλουσκόνι, έδωσε πάλι ρέστα, λέγοντας ότι οι δικαστές που τον διώκουν για μαστροπεία (άλλοι λελέδες αυτοί), το κάνουν από ζήλια επειδή δεν ήταν καλεσμένοι στα πάρτι οργίων του που διοργάνωνε…
Αγαπάω Μπερλουσκόνι … Forza Cavaliere !!!
Υ.Γ.: Το μεγαλύτερο διπλό της χρονιάς έγινε την Κυριακή στο Χαριλάου. Πανιωνάρα και τα μυαλά στα κάγκελα! Sorry Jack … Είσαι «μικρός» ακόμα!
Σεμνός & Ταπεινός