Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΜΜΜ

Η ταλαιπωρία των κατοίκων του Λεκανοπεδίου φαίνεται ότι δεν θα έχει τελειωμό. Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ προφανώς θέλουν να μας "τιμωρήσουν" όλους για τις περικοπές στους μισθούς τους. Λες και όταν παίρνανε 5-6.000 ΕΥΡΩ το μήνα, μας παρείχαν καλύτερες υπηρεσίες...
Οπότε και αύριο, αλλά και την άλλη εβδομάδα ξανά ...τονπουλογλου...
Συγκεκριμένα:
Στάση εργασίας αύριο Παρασκευή 17/12, από τις 11 το πρωί έως 16:00 σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, τα σωματεία των ηλεκτροδηγών σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ, θα πραγματοποιήσουν αύριο στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει συντάξει το συντονιστικό όργανο, την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι οι ακόλουθες:
- Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα ΜΜΜ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
- Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου. Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.
- Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου. Θα ακινητοποιηθούν όλα τα ΜΜΜ, λόγω 24ωρης απεργίας.
- Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.
- Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα ΜΜΜ θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα συνεδριάσουν οι πρόεδροι των σωματείων των εργαζομένων για να επικυρώσουν και τυπικά το πρόγραμμα.