Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Άρης "δαγκωτό"

Από τον Betmixer
Γεια σου φίλε! Μέχρι και χθες αμφιταλαντευόμουν για την ψήφο που θα έριχνα στις επικείμενες εκλογές. Με το που σφύριξε όμως ο Πορτογάλος Παϊξάο λήξη στο Λεβερκούζεν, ήξερα τι θα ψηφίσω : Άρη «δαγκωτό» θα ρίξω. Super Cooper Aris θα στηρίξω.
Γιατί ήξερα μέχρι χθες, ότι οι ελληνικές ομάδες προσπαθούν να «κλέψουν» αποτέλεσμα, όταν παίζουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στα Κύπελλα Ευρώπης... Σπανίως παίζουν ποδόσφαιρο, μα κάτι σαν ποδόσφαιρο. Πείτε το κλεφτοπόλεμο και θα είστε μέσα.
Χθες όμως ο Άρης (των εννέα ξένων στην ενδεκάδα, ο «αλήτης»...) ήταν ΑΦΕΝΤΙΚΟ της Λεβερκούζεν, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του «στρατηγού» Κούπερ έδειξαν πως ήθελαν να πάρουν το διπλό και όχι να το κλέψουν με αντιποδόσφαιρο. Με βασικά όπλα το ανελέητο πρέσινγκ (αν ήμουν αντίπαλος θα είχα εκνευριστεί), με ταχύτητα, εκπληκτική κυκλοφορία και λάτιν αυτοματισμούς, ο Κάλβο (απίστευτο παιχνίδι, καιρός του ήταν) και η παρέα του, παρέδωσαν σεμινάριο για το πως παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
- Ανάγκασαν τους οπαδούς της Λεβερκούζεν να εκδηλώσουν τις πρώτες αποδοκιμασίες κάπου στο 1ο ημίωρο...
- Ανάγκασαν τον Άντλερ να πιάσει τα άπιαστα και να αποτελέσει τον «φύλακα-άγγελο» της ομάδας του...
- Ανάγκασαν Γερμανό δημοσιογράφο να ζητήσει ιπποτικά «συγνώμη» για την (κούφια-τυχερή) νίκη της ομάδας του...
Μοίρασες δραμαμίνες ρε Άρη μέσα στη «Μπαϊαρίνα». Και απέδειξαν οι παίκτες σου για ακόμα μία φορά, το πόση μπάλα ξέρουν. Η οποία δε δύναται να αμφισβητηθεί. Όπως δε δύναται να αμφισβητηθούν και τα «όργια» που θα μπορέσει να κάνει η ομάδα αυτή. Με έναν killer striker. Μονάχα μια προσθήκη...
Για ψαγμένες στοιχηματικές προτάσεις: http://www.betmixers.gr/
ΥΓ 1 : Κακώς έδινε χθες η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ τη Μπάγερ Λεβερκούζεν γηπεδούχο. Όποιος είδε την αναμέτρηση, πολύ καλά το ξέρει. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έπαιξε, ο Super Cooper Aris...
ΥΓ 2 : Διπλάσια κόρνερ (12), από τον αντίπαλο (6). Έξι καθαρές ευκαιρίες, οι τέσσερις εκ των οποίων κλασικές...
BETMIXER